Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024
20.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το Πρώτο Θέμα καλωσορίζει το cibum

ΑρχικήΝέαΤο Πρώτο Θέμα καλωσορίζει το cibum
spot_img
Η αρχισυντάκτρια του cibum.gr Ελένη Τσαγκά μίλησε στο Πρώτο Θέμα για το cibum, το ελληνικό site των food experts. Αναφέρθηκε στο περιεχόμενό του και το όραμά της για αυτό. Όλη η συνέυτευξη ΕΔΩ

‘’Θα ήθελα οι food experts να ενημερώνονται καθημερινά από το cibum.gr Θα ήθελα οι καταναλωτές να βρίσκουν πληροφορίες και απαντήσεις στα ερωτήματά τους σχετικά με την διατροφή. Θα ήθελα οι επιστήμονες τροφίμων και οι επαγγελματίες του χώρου, να έχουν το cibum.gr ως σημείο αναφοράς και να μοιράζονται τις γνώσεις τους μέσα από το site μας για το συνολικό καλό και την ατομική τους πρόοδο. Θέλω να είναι καλοτάξιδο το cibum.gr και να επιτύχει στην αποστολή του για ενημέρωση των ειδικών των τροφίμων και των καταναλωτών.’

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πώς νιώθουν οι Θεσσαλονικείς όταν τρώνε έντομα – Μελέτη του ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ διερεύνησε την προθυμία των Ελλήνων καταναλωτών που κατοικούν στη Θεσσαλονίκη να εντάξουν τα έντομα στη διατροφή τους.

Το Ισραήλ αρνήθηκε να παραλάβει φορτία με ελληνικές ντομάτες

Διευκρινίσεις από τον εκπρόσωπο του Incofruit Hellas στο cibum.

Είναι τα κατεψυγμένα τρόφιμα θρεπτικά; Είναι ασφαλής η χρήση λαδόκολλας; Ο Επιστήμονας τροφίμων Ν. Γδοντέλης απαντά σε ερωτήσεις του κοινού

Σε κρίσιμα ερωτήματα καταναλωτών σχετικά με την ασφάλεια τροφίμων απάντησε ο επιστήμονας τροφίμων Νίκος Γδοντέλης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο