Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023
14.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Ημερίδα για την Ασφάλεια, Ποιότητα και Εξοικονόμηση Ενέργειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

ΑρχικήΝέαTÜV HELLAS (TÜV NORD): Ημερίδα για την Ασφάλεια, Ποιότητα και Εξοικονόμηση Ενέργειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
spot_img

Ο ρόλος και η συμβολή των φορέων πιστοποίησης στην εφαρμογή του νέου νόμου για το κλίμα.

Ειδική Ημερίδα με θέμα την Ασφάλεια, την Ποιότητα και την Εξοικονόμηση Ενέργειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση διοργανώνει η TÜV HELLAS (TÜV NORD) την Παρασκευή 3 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, κορυφαίοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη της αγοράς, ακαδημαϊκοί αλλά και θεσμικοί παράγοντες θα αναδείξουν τα μείζονα θέματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση τόσο σε κανονιστικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της ημερίδας θα αναδειχθεί ο ρόλος και η συμβολή των φορέων πιστοποίησης για την ικανοποίηση των κανονιστικών απαιτήσεων αναφορικά με την ποιότητα και την ασφάλεια καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας και την μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος, σύμφωνα με τον νέο Κλιματικό Νόμο 4936/2022, στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Την ημερίδα αναμένεται θα χαιρετίσουν οι κ.κ. Αλεξάνδρα Σδούκου, Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Μιχάλης I. Σταυριανουδάκης, Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών, Γεώργιος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Μώραλης, Δήμαρχος Πειραιά, Γεωργία Ρεμπούτσικα, Διευθύνουσα Σύμβουλος ΕΣΥΠ|ΕΛΟΤ-ΕΙΜ, Στάθης Σταθόπουλος, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ, Ευαγγελία Γκόγκου, Αντιπρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης, Ηλίας Αποστολόπουλος, Πρόεδρος Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Δήμαρχος Παπάγου- Χολαργού και ο κ. Κωνσταντίνος Κούρταλης, Πρόεδρος του Ε.ΣΥ.Δ.

Το παρόν και το μέλλον της εφαρμογής της κείμενης νομοθεσίας παρουσιάζει ο κ. Μιχάλης Χρηστάκης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης ΓΓ Περιφερειών και Δήμων Ελλάδος.

Τις απαιτούμενες δράσεις για την Εξοικονόμηση Ενέργειας και για τη μείωση του Ανθρακικού Αποτυπώματος παρουσιάζει ο κ.  Χάρης Δούκας, Αν. Καθηγητής Ενεργειακής Πολιτικής στη Σχολή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ. Στις συζητήσεις θα λάβουν μέρος μεταξύ άλλων οι κ.κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, Πρόεδρος Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Δήμαρχος Παπάγου- Χολαργού,Ανδρέας Ευθυμίου, Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου, Γιώργος Ιωακειμίδης, Δήμαρχος Ρέντη- Νίκαιας, Πάνος Κεπαπτσόγλου, Δήμαρχος Άργους- Ορεστικού, Γρηγόρης Κωνσαντέλλος, Δήμαρχος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, Λάμπρος Mίχος, Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Αθανάσιος Παπαδόπουλος, Δήμαρχος Καλαβρύτων, Ιωάννης Ταγκαλέγκας, Δήμαρχος Λεβαδέων.

Εισηγήσεις από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) θα πραγματοποιηθούν από την κ. Βασιλική Καζάζη, Διευθύνουσα Σύμβουλο, τον κ. Λάμπρο Ζάχο, Αν. Γενικό Διευθυντή & Διευθυντή Επιθεώρησης Κτιριακών και Έργων Υποδομής  και τον Δρ. Παναγιώτη Αχλάδα, Eπικεφαλής Επιθεωρητή και Επαληθευτή της Διεύθυνση Πιστοποίησης Συστημάτων.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Electra Palace, την Παρασκευή, 3 Μαρτίου από τις 10:15 έως τις 15:45 και θα είναι ανοικτή στο κοινό.

Για δήλωση συμμετοχής μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο: (3/03/2023) Ημερίδα με θέμα: «ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ» – Ημερολόγιο Σεμιναρίων draft | TÜV HELLAS (tuvnord.com)

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 15.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Γιώργο Φρίγκα (6936028853, press@tuv-nord.com)

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img

Must read

1821: Πως η κλεφτουριά πολεμούσε τον Τούρκο αλλά και τη Salmonella

Πώς κατάφερναν να επιβιώσουν και μάλιστα να πολεμούν με σθένος οι ορεσίβιοι αγωνιστές του ‘21, οι κλέφτες και οι αρματoλοί; Τι μεθόδους χρησιμοποιούσαν για να μην δηλητηριάζονται από τα φαγητά που έτρωγαν στα βουνά;

Ελλάδα: Καρκινογόνο εισαγόμενο τσίλι – Ειδοποίηση RASFF – Περιέχει 7 επικίνδυνα φυτοφάρμακα

Προσπάθησαν να εισάγουν στη χώρα μας τσίλι σε σκόνη «τίγκα» στα φυτοφάρμακα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα