Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου, 2025
6.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΩΝ ΑΕΙ 2021

ΑρχικήΝέαΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΩΝ ΑΕΙ 2021
spot_img

cibum team

Δείτε στον πίνακα που ακολουθεί τις βάσεις εισαγωγής στις Σχολές Επιστήμης Τροφίμων, όπως διαμορφώθηκαν από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021.
βάσεις πανελλαδικών 2021 Σχολές Επιστήμης Τροφίμων
ΠΗΓΗ: Petros Tarantilis (Πέτρος Α. Ταραντίλης)
https://www.facebook.com/petros.tara.9/posts/3101922546750029

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οι ερευνητές κάνουν βήματα προς τη δημιουργία εμβολίου για τη μη τυφοειδή σαλμονέλα

 Ρεαλιστική στρατηγική για την ανάπτυξη αποτελεσματικών προληπτικών μέτρων κατά των λοιμώξεων από σαλμονέλα.

Η νέα φοβερή επιστημονική ανακάλυψη για την μόλυνση του τόνου σε κονσέρβα με υδράργυρο

Ερευνητές δημιούργησαν αμινοξύ που μειώνει την ποσότητα της τοξικής ουσίας στην κονσέρβα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: «ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΕ» – 8 μπαχαρικά που πωλούνται σε ελληνικά καταστήματα αποτελούν “δυνητικά σοβαρό κίνδυνο”

Ελληνική εταιρεία με έδρα στην Αυλώνα Αττικής ανακαλεί προϊόντα λόγω «δυνητικά σοβαρού κινδύνου».
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο