Τρίτη, 25 Μαρτίου, 2025
15.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Βραβευμένος σεφ απολύθηκε για εξευτελιστικό καψόνι σε νεαρό υπάλληλο – Τον είχε δεμένο και γυμνό με ένα μήλο στο στόμα

ΑρχικήΝέαΒραβευμένος σεφ απολύθηκε για εξευτελιστικό καψόνι σε νεαρό υπάλληλο - Τον είχε δεμένο και γυμνό με ένα μήλο στο στόμα
spot_img

Ο νεαρός εργαζόμενος ήταν δεμένος, γυμνός, σε μια καρέκλα, με ένα μήλο στο στόμα και ένα καρότο ανάμεσα στους μηρούς, μπροστά στους άλλους μάγειρες, παρουσία και του σεφ.

Ένας βραβευμένος σεφ πολυτελούς ξενοδοχείου του Μπιαρίτς, στη νοτιοδυτική Γαλλία, απολύθηκε έπειτα από ένα «ανησυχητικό συμβάν», ανακοίνωσε ο όμιλος Hyatt, με τις τοπικές εφημερίδες να κάνουν λόγο για «εξευτελιστικό καψόνι» ενός εργαζόμενου στην κουζίνα, το οποίο μάλιστα βιντεοσκοπήθηκε.

- Advertisement -

Η εισαγγελία της πόλης αυτής, που βρίσκεται κοντά στην Μπαγιόν, μολονότι δεν έχει λάβει καμία καταγγελία μέχρι στιγμής, ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα για σεξουαλική επίθεση και βιαιοπραγία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sud Ouest, ο σεφ Ορελιάν Λαρζό, 31 ετών, απολύθηκε στις 21 Δεκεμβρίου. Είχε προσληφθεί το 2020 ως επικεφαλής του εστιατορίου στο πεντάστερο ξενοδοχείο Hôtel du Palais. Από πέρσι το εστιατόριο τιμήθηκε με ένα αστέρι Μισελέν. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της 2ας Δεκεμβρίου, μέσα στον χώρο της κουζίνας. Επί πολλές ώρες, ένας νεαρός εργαζόμενος ήταν δεμένος, γυμνός, σε μια καρέκλα, με ένα μήλο στο στόμα και ένα καρότο ανάμεσα στους μηρούς, μπροστά στους άλλους μάγειρες, παρουσία και του Λαρζό. Τα βίντεο που τραβήχθηκαν και αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης έχουν πλέον διαγραφεί.

«Η διεύθυνση του Hôtel du Palais ενημερώθηκε για το ανησυχητικό συμβάν που σημειώθηκε στον χώρο του ξενοδοχείου και για τις εικόνες που κυκλοφόρησαν» ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια εκπρόσωπος του ομίλου Hyatt, στον οποίο ανήκει το ξενοδοχείο αυτό. «Το επεισόδιο αυτό δεν αντικατοπτρίζει τις αξίες για τις οποίες μαχόμαστε. Διεξήχθη έρευνα και ελήφθησαν οι κατάλληλες αποφάσεις. Η ασφάλεια, η υγεία και η ευημερία των συναδέλφων μας, των πελατών και των συνεργατών μας είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας», πρόσθεσε, χωρίς να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο.

ΑΠΕ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εσείς γνωρίζετε πόσα γλυκαντικά καταναλώνετε; Τα απογοητευτικά αλλά και αποκαλυπτικά ευρήματα μελέτης

Το κόλπο της βιομηχανίας τροφίμων για να μην φαίνεται ότι ξεπερνά το νομοθετημένα όρια για την παρουσία γλυκαντικών, αλλά και να επιτυγχάνει ένα βέλτιστο γευστικό προφίλ

Αλουμίνιο στις σοκολάτες: Μέγιστο αποδεκτό όριο και πιθανοί κίνδυνοι

Γνωμοδότηση της επιστημονικής επιτροπής της FASFC για το ανώτατο αποδεκτό όριο παρουσίας αλουμινίου σε σκόνη κακάο και σε σοκολάτα και σε προϊόντα σοκολάτας.

Ενεργειακά ποτά: Συμπεράσματα έρευνας για τις επιπτώσεις στο καρδιαγγειακό σύστημα των εφήβων

Συλλογή δεδομένων από 5.000 εφήβους για την κατανάλωση ενεργειακών ποτών και τις επιπτώσεις της στην υγεία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα