Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
11.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διατηρήστε το ψωμί σας φρέσκο με… ένα κλωνάρι σέλινο

ΑρχικήΟικιακάΔιατηρήστε το ψωμί σας φρέσκο με... ένα κλωνάρι σέλινο
spot_img

Θέλετε να διατηρείτε το ψωμί σας φρέσκο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα; Δείτε πώς με ένα πολύ απλό κόλπο.

Αρκετά γεύματα της ημέρας μας περιλαμβάνουν ψωμί. Και ενώ τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα φρέσκο ψωμί, είναι αρκετά δύσκολο να διατηρηθεί φρέσκο για πάνω από 1-2 μέρες.  Εν μέσω κρίσης, δεν μπορούμε, φυσικά, να αγοράζουμε διαρκώς καινούρια καρβέλια καθημερινά ούτε και να σπαταλάμε ψωμί πετώντας το.

Τη λύση σε αυτό προσφέρει ένας ειδικός σε ζητήματα καταναλωτών και συνιδρυτής της  κοινότητας εξοικονόμησης χρημάτων LatestDeals.co.uk, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της Mirror, o Tom Church. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ραβδί σέλινο από ένα ματσάκι. Δεδομένου ότι ένα ματσάκι σέλινο με σχεδόν 10 κοτσάνια κοστίζει περίπου 40 με 50 λεπτά κατά μέσο όρο, αλλά το ψωμί είναι 4 φορές ακριβότερο, το κόλπο αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα στα εβδομαδιαία ψώνια σας.

Σύμφωνα με τον Church, εάν, για παράδειγμα, το ψωμί του τοστ σας έχει μουχλιάσει, ένα κλωνάρι σέλινο θα απορροφήσει όλη την υγρασία από το ψωμί. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει ακόμα καλύτερα και ως μέθοδος διατήρησης του ψωμιού, προκειμένου να αποφύγετε εξολοκλήρου τη μούχλα για περισσότερο διάστημα, άρα και τις επιδρομές σας στο φούρνο ή το σουπερμάρκετ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο