Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
17 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν webinar: «Μεσογειακή Διατροφή & Καρδιαγγειακό Σύστημα»

ΑρχικήΝέαΔωρεάν webinar: «Μεσογειακή Διατροφή & Καρδιαγγειακό Σύστημα»
spot_img

Το Εθνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας* διοργανώνει δωρεάν διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: “Μεσογειακή Διατροφή & Καρδιαγγειακό Σύστημα”.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιανουαρίου 2022 17:30-19:00.
Στα πλαίσια της θεματολογίας, θα συζητηθούν:

  • Η δράση των προϊόντων ελιάς στο καρδιαγγειακό σύστημα
  • Ο ρόλος της υδροξυρυροσόλης στις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου
  • Μεσογειακή διατροφή: σύμμαχος στο καρδιαγγειακό σύστημα: η περίπτωση του ελαιολάδου

    Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, πατήστε εδώ

* Λίγα λόγια για το Εθνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας:

H Iπποκράτειος αρχή “Kάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν” αφ’ενός, και η ανάγκη συνεχούς ενημέρωσης του πληθυσμού στον τομέα της πρόληψης αφ’ετέρου, ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τους καρδιολόγους στην εξάσκηση του λειτουργήματός τους και έξω από τους νοσοκομειακούς θαλάμους. Ήταν οι λόγοι της ίδρυσης του Eλληνικού Iδρύματος Kαρδιολογίας (EΛ.I.KAP.)

Το ΕΛ. Ι. ΚΑΡ. ιδρύθηκε το 1991 και είναι κοινωφελές ίδρυμα, νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου. Tα εγκαίνιά του τελέσθηκαν το Σεπτέμβριο του 1992 υπό την αιγίδα του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας Kωνσταντίνου Kαραμανλή. Aπό την ίδρυσή του, έχει την υποστήριξη μεγάλης μερίδας πανεπιστημιακών διδασκάλων ιατρικών σχολών και διακεκριμένων καρδιολόγων από το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Στις τάξεις του εντάχθηκαν δεκάδες καρδιολόγοι δημοσίων και ιδιωτικών νοσηλευτικών ιδρυμάτων. Υποστήριξη του παρείχαν και του παρέχουν επίσης κορυφαίοι επιστήμονες απ’ όλο τον κόσμο καθώς και μέλη της πνευματικής, οικονομικής, θρησκευτικής και πολιτιστικής κοινότητας της χώρας. Μέλος του European Heart Network

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τους κινδύνους για την υγεία από δημοφιλές γλυκαντικό που υπάρχει σε κέικ, τσίχλες και παγωτά

Μια κοινή τεχνητή γλυκαντική ουσία που βρίσκεται σε ανθρακούχα ποτά, τσίχλες και παγωτά μπορεί να βλάψει το έντερο, όπως έδειξε έρευνα.

Αυτό το ξέρετε; Ποιο λογότυπο δημοφιλούς τροφίμου έχει φιλοτεχνήσει ο Σαλβαντόρ Νταλί

Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι πίσω από το λογότυπο ενός θρυλικού και παγκόσμιου προϊόντος κρύβεται μια μεγάλη μορφή της ζωγραφικής.

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα