Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, 2022
21.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η πρώτη Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής Υγιεινής  στη Σιγκαπούρη στις 15 – 16 Φεβρουαρίου 2023

ΑρχικήΟικιακάΔιατροφή και ΥγείαΗ πρώτη Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής Υγιεινής  στη Σιγκαπούρη στις 15 – 16 Φεβρουαρίου 2023
spot_img

Το Ινστιτούτο RGHI  διοργανώνει την πρώτη Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής Υγιεινής  στη Σιγκαπούρη 15 – 16 Φεβρουαρίου 2023.

Η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής για την Υγιεινή 2023, που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Λοιμωδών Νοσημάτων ( NCID ) και σε συνεργασία με την Παγκόσμια Τράπεζα, φιλοξενείται στη Σιγκαπούρη στις 15 και 16 Φεβρουαρίου του έτους 2023 .

«Η υγιεινή αναφέρεται γενικά σε συνθήκες και πρακτικές που βοηθούν στη διατήρηση της υγείας και στην πρόληψη της εξάπλωσης ασθενειών» αναφέρει ο καθηγητής Yee Sin Leo , Εκτελεστικός Διευθυντής, NCID. «Αξιοποιώντας εξέχοντες ενδιαφερόμενους, αυτή η σύνοδος κορυφής θα βελτιώσει την υγιεινή στην υψηλότερη παγκόσμια ατζέντα για την προώθηση και τη διατήρηση της υγείας», πρόσθεσε, αναφερόμενος στην πρώτη σύνοδο κορυφής που πραγματοποιείται για αυτό το ζήτημα.

Η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής για την Υγιεινή θα ευθυγραμμιστεί με αυτόν τον στόχο ενημερώνοντας την παγκόσμια ατζέντα για την υγεία ενθαρρύνοντας τη συζήτηση που θα μπορούσε να οδηγήσει στην υιοθέτηση καλύτερων και πιο βιώσιμων πρακτικών υγιεινής παγκοσμίως.

Η εκδήλωση θα δημιουργήσει ένα φόρουμ για επιστημονικές συζητήσεις γύρω από την  υγιεινή, τη συμπεριφορά, τα οικονομικά και τις εμπειρίες και τα αποτελέσματα του πραγματικού κόσμου. Θα συγκεντρώσει επιστήμονες, πολιτικούς, τον ιδιωτικό τομέα και την κοινωνία των πολιτών για να δημιουργήσει αντίκτυπο μέσω της διασταύρωσης μεταξύ υγείας και υγιεινής,  που είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση της φυσικής και οικονομικής ευημερίας των πληθυσμών παγκοσμίως, τόσο εν μέσω COVID-19 όσο και πέραν αυτού.

Διατυπώνοντας το σχήμα, το εύρος και τη σημασία του τομέα της υγιεινής, παρακινώντας την πολυεπίπεδη και πολυεπιστημονική εργασία γεφυρώνοντας την επιδημιολογία, τη συμπεριφορά και την πολιτική, η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής για την Υγιεινή σκοπεύει να επιτύχει συναίνεση σχετικά με τον τρόπο αποτελεσματικής μέτρησης και δημιουργίας αλλαγών συμπεριφοράς και οικονομικού αντίκτυπου αλλά και της πολιτικής εφαρμογής μέτρων.

Η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής για την Υγιεινή του 2023 θα αποτελέσει έναν οδηγό για διαρθρωτικές αλλαγές που θα επιφέρει η από κοινού συζήτηση και η παγκόσμια συνεργασία και θα θέσει την ατζέντα για μελλοντικές αλλαγές.

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές σχετικά με την Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής για την Υγιεινή, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.

Το Reckitt Global Hygiene Institute (RGHI), ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που ιδρύθηκε το 2020 με πολυετή επιχορήγηση 25 εκατομμυρίων δολαρίων από το Reckitt. Το RGHI επικεντρώνεται στην κάλυψη σημαντικών κενών στον ερευνητικό χώρο της υγείας και στη βελτίωση της πρόσβασης σε πληροφορίες που θα γεφυρώσει την επιδημιολογία, τη δημόσια υγεία και την αλλαγή συμπεριφοράς.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Μέλι σε ζεστό γάλα: Ωφέλιμο, άχρηστο ή μήπως… επικίνδυνο;

Το μέλι στο ζεστό γάλα είναι μια γλυκιά χειμωνιάτικη συνήθεια που επιπλέον μας ανακουφίζει στον πονόλαιμο και στο κρύωμα. Αλλά μήπως το μέλι χάνει τις ευεργετικές του ιδιότητες όταν ζεσταίνεται; Και έχουν δίκιο όσοι ισχυρίζονται ότι γίνεται τοξικό;

Η Ελλάδα ανάμεσα στους κορυφαίους 4 παραβάτες στην ΕΕ για παράνομη και λαθραία αλιεία

Παράνομα ψάρια στο "πιάτο" της Ευρώπης - Η παράνομη και αδήλωτη αλιεία εξακολουθεί να αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα στην ΕΕ
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα