Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
20.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γαστρονομική Διαδικτυακή Ημερίδα σήμερα 18/03/22 από το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών

ΑρχικήΝέαΓαστρονομική Διαδικτυακή Ημερίδα σήμερα 18/03/22 από το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών
spot_img

Το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών αυτή την Παρασκευή 18 Μαρτίου το Σωματείο μας διοργανώνει Γαστρονομική Ημερίδα για τα πιο εμβληματικά ελληνικά προϊόντα που θα παρουσιαστούν από εξειδικευμένους ομιλητές.

Η παρουσίαση θα γίνει διαδικτυακά στο κανάλι του Σωματείου στο Υoutube

https://youtube.com/channel/UC06ybyNxctFASQgEZxpZEtA

Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

10:00-11:15 “το ελαιόλαδο κι η ελιά” κος Βασίλης Φραντζολάς, δοκιμαστής ελαιολάδου, σύμβουλος ποιότητας.

11:15-12:30 «τα Ελληνικά τυριά», κος Ηλίας Μαμαλάκης σεφ, συγγραφέας.

12:30-13:15 διάλειμμα, όπου θα προβληθεί βίντεο 12’ για το αρσενικό Νάξου με την Βασιλική Χατζοπούλου.

13:15-14:30 «ο ελληνικός αμπελώνας και το ελληνικό κρασί» κος Ανδρέας Ματθίδης, πρόεδρος του Σωματείου Σομμελιέ Ελλαδος.

14:30-15:45 «το μέλι» κος Γιώργος Μπαλωτής, πρόεδρος ΙΓΕ στο Κτήμα Συγγρού.

Λίγα λόγια για το Σωματείο

Το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών αριθμεί περίπου 1500 μέλη τα οποία δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα αναλαμβάνοντας προγράμματα Σχολείων, Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Τουριστικών Επιχειρήσεων, Οργανισμών καθώς και μεμονωμένων επισκεπτών.

Οι ξεναγοί – μέλη μας καλύπτουν 28 γλώσσες (Αγγλικά, Αλβανικά, Αραβικά, Αρμένικα, Βουλγάρικα, Γαλλικά, Γερμανικά, Δανέζικα, Ιαπωνικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Κινέζικα, Κροατικά, Νορβηγικά, Ολλανδικά, Ουγγρικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρουμάνικα, Ρωσικά, Σέρβικα, Σλοβάκικα, Σλοβένικα, Σουηδικά, Τουρκικά, Τσέχικα, Φιλανδικά, Φλαμανδικά) και στην πλειοψηφία τους (περίπου 58%) διαθέτουν και πτυχίο ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Έτσι λοιπόν, μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις ενός πολύ εξειδικευμένου κοινού με γνώσεις αρχιτεκτονικής, γεωλογίας, μαθηματικών, φυσικής, γεωπονικής, ιστορίας της τέχνης, αρχαιολογίας, παιδαγωγικών, φιλοσοφίας, θρησκειολογίας, κ.λ.π.

http://www.tourist-guides.gr/el.aspx

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα