Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
14.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Βάζο “κλεψύδρα” για τουρσί που διαχωρίζει το περιεχόμενο από την άλμη

ΑρχικήΟικιακάΒάζο "κλεψύδρα" για τουρσί που διαχωρίζει το περιεχόμενο από την άλμη
spot_img

Πωλείται και στο Amazon!

   Πόσες φορές έχετε προσπαθήσει να βάλετε τα δάχτυλα σας μέσα στο βάζο με το ζουμί για να πάρετε μια πικλα ή μια ελιά; Νέα τεχνολογία βάζου που διατίθεται προς πώληση σε αρκετά site μεταξυ αυτων και το Amazon, δίνει τη λύση, κρατώντας τα χέρια σας καθαρά (και στεγνά).

- Advertisement -

   Το βάζο το οποίο λειτουργεί σαν κλεψύδρα, δηλαδή μπορείτε να το γυρίσετε μόλις θέλετε να πάρετε το αγγουράκι τουρσί ή μια ελιά (λειτουργεί και για τα δυο), μιας και επιτρέπει το διαχωρισμό του νερού από τα προϊόντα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γεμίσετε το βάζο με τα αγαπημένα σας τουρσιά και όταν είστε έτοιμοι για σνακ, απλώς αναποδογυρίστε το βάζο για να στραγγίσετε το χυμό τουρσί. Μόλις πάρετε την ποσότητα που θέλετε από το βάζο, το ξανά γυρίζετε ώστε να πέσει πάλι η άλμη, που χρησιμεύει για τη συντήρηση των τουρσιών. Σαν μια κλεψύδρα!

   Παρόμοιας τεχνολογίας βάζα υπάρχουν διαθέσιμη σε διαφορά site από 7 ως 17 ευρώ, καθώς και στον ιστότοπο της Amazon, σε τιμή περίπου 20 ευρώ.

Το μαγειρικό gadget έχει ήδη λάβει πολλές κριτικές 5 αστέρων στο Amazon, με ένα άτομο να το ανακηρύσσει ως το “καλύτερο πράγμα μετά το ψωμί σε φέτες”. 

  “Πολύ γελοίο το να γράφω μια κριτική για ένα βαζάκι για τουρσί, αλλά αυτό το μικρό gadget είναι σίγουρα από αυτά που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν μέχρι να το αποκτήσεις και είναι υπέροχο. Πάρτε ένα μικρό βαζάκι με πίκλες, βιδώστε το το καπάκι, και αναποδογυρίστε το. Διατηρεί τα τουρσιά στην άλμη μέχρι να θελήσετε να τα χρησιμοποιήσετε…Ξέρω ότι ακούγεται ανόητο, αλλά είναι απλά εξαιρετικά βολικό”, είπε ένας χρήστης.

Πηγή: Delish

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ

Προσοχή – ΕΦΕΤ: «ΜΗΝ το φάτε» – Το ελληνικό κοτόπουλο που ανακαλείται από τα σουπερμάρκετ – Κίνδυνος δηλητηρίασης (Φωτο)

Ανάκληση κοτόπουλου ελληνικής εταιρείας μολυσμένου με το παθογόνο βακτήριο της σαλμονέλας
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα