Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διεθνή: Αγώνας για να μη κλείσει ιστορική πιτσαρία

ΑρχικήΟικιακάLIFEΔιεθνή: Αγώνας για να μη κλείσει ιστορική πιτσαρία
spot_img

Ένα ιταλικό εστιατόριο απειλείται με έξωση μετά από περισσότερα από 50 χρόνια λειτουργίας και οι ιδιοκτήτες έχουν ξεκινήσει καμπάνια υποστήριξης προκειμένου να το σώσουν. Μάλιστα, έχουν δημιουργήσει αναφορά, την οποία έχουν υπογράψει ήδη περισσότεροι από 3.800 άνθρωποι.

Πρόκειται για την οικογενειακή πιτσαρία, Vincenzo’s on Park Street, η οποία ιδρύθηκε από τον Ναπολιτάνο Vincenzo Ricci το 1970 και τη σύζυγό του, Teresa. Τα τρία παιδιά τους η Isabella, ο Rafaele και ο Giuseppe γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο Μπρίστολ και εργάζονται στο εστιατόριο των γονιών τους για όλη τους τη ζωή, ενώ ανέλαβαν την επιχείρηση μετά το θάνατό τους. Μιλούν με νοσταλγία για την παιδική τους ηλικία στην οδό Park 71 όταν έπεφταν για ύπνο μέσα σε σακιά με αλεύρι κάτω από τον φούρνο, ενώ τώρα κινδυνεύουν να εκδιωχθούν από το κτίριο.

Σύμφωνα με μια αίτηση για πολεοδομική άδεια, η οποία εγκρίθηκε το Μάιο του 2019, προβλέπεται η κατεδάφιση και η ανάπλαση του σημερινού κτιρίου με στόχο την κατασκευή 17 φοιτητικών διαμερισμάτων και ενός νέου καταστήματος στο ισόγειο.

«Ξέραμε ότι αυτή η μέρα θα ερχόταν σε λίγο. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα λάβουμε μια νέα 15ετή μίσθωση, αλλά η απειλή της έξωσης κρέμεται από πάνω μας και έχουμε ήδη επενδύσει πολύ χρόνο και χρήμα προσπαθώντας να σώσουμε το οικογενειακό μας εστιατόριο. Είμαι ιδιοκτήτρια επιχείρησης. Αυτό το εστιατόριο είναι το μόνο που ξέρω. Τα αδέρφια μου, τα παιδιά μας, οι γονείς μας και τα ξαδέρφια μας δούλευαν εδώ. Είναι το σπίτι της οικογένειάς μας», δήλωσε η Isabella Ricci.

Το εσωτερικό του Vincenzo’s έχει παραμείνει ως επί το πλείστον αμετάβλητο από τη δεκαετία του 1970 – φωτογραφία: Mitch Bacholer

Πηγή: Bristol247.com

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο