Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
19.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τάσεις και… εκπλήξεις για τα εστιατόρια το 2022

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΤάσεις και... εκπλήξεις για τα εστιατόρια το 2022
spot_img

Για να παρέχει βαθύτερη εικόνα για το τρέχον και το μελλοντικό τοπίο των εστιατορίων, το Popmenu* διεξήγαγε μια μεγάλη έρευνα σε 415 ιδιοκτήτες/διαχειριστές εστιατορίων στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο του 2021 και τα αποτελέσματα μάλλον δεν διαφέρουν στο τι να περιμένουμε από την εστίαση σε όλο τον δυτικό κόσμο. Τα ευρήματα της έρευνας που έγιναν με την πρόβλεψη ότι η πανδημία δεν θα μας αφήσει ούτε το 2022, έδειξαν ότι:

  • Τα εστιατόρια θα αυξήσουν τις τιμές του μενού – 9 στους 10 ιδιοκτήτες/διαχειριστές εστιατορίων σχεδιάζουν να αυξήσουν τις τιμές μενού καθώς αντιμετωπίζουν αυξανόμενες ελλείψεις προμηθειών και κόστος.
  • Τα εστιατόρια θα ενισχύσουν το ψηφιακό τους παιχνίδι για να προσελκύσουν και να εξυπηρετήσουν επισκέπτες – Αφού γνώρισαν αυξημένες πωλήσεις και αποτελεσματικότητα μέσω της χρήσης τεχνολογίας φέτος, το 51% σχεδιάζει να αυτοματοποιήσει περισσότερες διαδικτυακές λειτουργίες τους επόμενους 12 μήνες, ενώ το 41% ​​σχεδιάζει να αυτοματοποιήσει περισσότερες λειτουργίες εντός της εγκατάστασης.
  • Τα εστιατόρια θα επεκτείνουν τη λειτουργία τους – το 28% αναμένει να ανοίξει μια νέα τοποθεσία ή ιδέα εστιατορίου το 2022. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να περιμένουν να δουν περισσότερες κουζίνες-φαντάσματα.
  • Τα εστιατόρια θα προσφέρουν άνεση και ευκολία – Σχεδόν οι μισοί ιδιοκτήτες/διαχειριστές εστιατορίων θα δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στο comfort food (και το υγιεινό φαγητό), ενώ το 26% λέει ότι θα προσφέρει περισσότερο αλκοόλ και το 29% θα προσφέρει φαγητό σε εξωτερικούς χώρους όλο το χρόνο.
  • Εξατομίκευση στις προτιμήσεις των πελατών  Αξιοποιώντας τα ψηφιακά δεδομένα στις προτιμήσεις και τις συμπεριφορές των επισκεπτών, σχεδόν το 40% θα ενισχύσει τις επενδύσεις σε προγράμματα μάρκετινγκ και αφοσίωσης και θα προσφέρει πιο εξατομικευμένες εμπειρίες παραγγελιών.
  • Αύξηση μισθών – το 82% σχεδιάζει να αυξήσει την αποζημίωση των εργαζομένων, ξεκινώντας από την αύξηση του κατώτατου μισθού και την προσφορά μπόνους για το προσωπικό της κουζίνας.

Μεθοδολογία Το
Popmenu εξέτασε 415 ιδιοκτήτες/διαχειριστές εστιατορίων στις ΗΠΑ από τις 4 έως τις 15 Οκτωβρίου 2021. Η έρευνα ήταν ανώνυμη και περιελάμβανε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα διαφόρων τμημάτων εστιατορίων.

*Το Popmenu ειδικεύεται σε μετασχηματιστικές διαδικτυακές τεχνολογίες και τεχνολογίες on-premise που βοηθούν τα εστιατόρια να αυξήσουν την προβολή της επωνυμίας, την αφοσίωση των επισκεπτών, τα έσοδα και την κερδοφορία. 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μαζική τροφική δηλητηρίαση στην Ηλεία – 37 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας

Τα θύματα έφαγαν βραστό κρέας και γλυκά σε πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου.

Έχετε φριτέζα αέρα; Νέα μελέτη λέει ότι είναι χειρότερη από το τηγάνι!

Εκπομπές σωματιδίων και πτητικές οργανικές ενώσεις που παράγονται από οικιακή φριτέζα αέρα.

ΕΕ: Διορθωτικό στην ανακοίνωση της Επιτροπής για την επισήμανση αλκοολούχων ποτών

 Διορθώσεις στα ενδεικτικά παραδείγματα των κατευθυντήριων γραμμών για την εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2019/787.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα