ΑρχικήΟικιακάLIFEΗ εξομολόγηση της Βασίλισσας Ελισάβετ στον Τομ Χανκς, για το αγαπημένο της...

Η εξομολόγηση της Βασίλισσας Ελισάβετ στον Τομ Χανκς, για το αγαπημένο της ποτό

2 λεπτά ανάγνωσης

Τι είπε ο δημοφιλής ηθοποιός σε συνέντευξη «The One Show» του BBC

Ο Τομ Χανκς έμεινε λίγο έκπληκτος όταν η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου του αποκάλυψε το κοκτέιλ που προτιμά.

- Advertisement -

Ο ηθοποιός, γνωστοποίησε ότι η 96χρονη μονάρχης, του είπε ποιο είναι το αγαπημένο της κοκτέιλ, όταν καθόταν δίπλα της σε ένα δείπνο το 2011. Ο Αμερικανός ηθοποιός θυμήθηκε την εμπειρία όταν εμφανίστηκε στο «The One Show» του BBC στο πλαίσιο προώθησης της βιογραφικής ταινίας «Elvis», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Όστιν Μπάτλερ.

«Κάθισα ακριβώς δίπλα στη βασίλισσα» είπε ο Τομ Χανκς για το δείπνο του 2011 που ήταν μέρος της επίσκεψης του τότε προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα στο Ηνωμένο Βασίλειο. «Η συνομιλία με τη βασίλισσα είναι κάτι για το οποίο πρέπει να προετοιμαστείτε. Ήξερα ότι θα καθόμουν δίπλα της, έτσι ήθελα να μπορώ να μιλήσω για πράγματα που ήταν σημαντικά, αλλά όχι απρεπή. Όπως για το πόσο συχνά έχει πραγματικά ελεύθερο χρόνο και πόσο έχω εγώ. Ήταν μια ωραία κουβέντα» ανέφερε.

- Advertisement -

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Τομ Χανκς είπε ότι παρατήρησε «με την άκρη του ματιού» έναν εργαζόμενο στο Παλάτι να τοποθετεί αυτό που νόμιζε ότι ήταν ένα «ποτήρι νερό» ανάμεσα στον ίδιο και τη βασίλισσα.

«Αλλά δεν ήταν σε ποτήρι νερό» εξήγησε. «Ήταν ένα διαυγές υγρό και έτσι τόλμησα να ρωτήσω τη βασίλισσα: “Και ποιο είναι το κοκτέιλ της μεγαλειότητάς σας;”. Kαι μου είπε: “Ω, μαρτίνι”».

- Advertisement -

H βασίλισσα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας σιγόπινε μόνο ένα, σημείωσε ο Τομ Χανκς και πρόσθεσε αστειευόμενος: «Είχε μια υπέροχη βασιλεία, οπότε ίσως αν θέλω να βελτιωθώ λίγο να αρχίσω να πίνω μαρτίνι κάθε τόσο».

ΑΠΕ

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Η άγνωστη επιδημία εντεροϊού στη Λέσβο: Η μεγαλύτερη συρροή άσηπτης μηνιγγίτιδας των τελευταίων ετών

Ο ΕΟΔΥ ταυτοποίησε τον Echovirus 30, όμως η επιδημιολογική διερεύνηση δεν εντόπισε την πηγή μετάδοσης.

40 νέες προσλήψεις στον ΕΦΕΤ για την ενίσχυση των ελέγχων τροφίμων – Από τον Σεπτέμβριο επιθεωρήσεις και στα κυλικεία σχολείων

O ΥπΑΑΤ Μ. Σχοινάς επισκέφθηκε τον ΕΦΕΤ και ανακοίνωσε 40 προσλήψεις για την ενίσχυση των ελέγχων ασφάλειας τροφίμων.