Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Κακή υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων εντόπισε έλεγχος στο wine bar του Idris Elba

ΑρχικήΟικιακάLIFEΚακή υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων εντόπισε έλεγχος στο wine bar του Idris Elba
spot_img

Το wine bar, που άνοιξε στο κέντρο του Λονδίνου το φθινόπωρο του 2021, είναι μια συνεργασία μεταξύ των Idris Elba και του David Farber.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο ηθοποιός (και για κάποιους ο ομορφότερος άντρας του κόσμου) έχει ένα wine bar στο κέντρο του Λονδίνου, ονόματι Porte Noire.

Ωστόσο το μαγαζί του λαμπερού σταρ έλαβε μια όχι και τόσο αντίστοιχή του κριτική από το Camden Council- τους αρμόδιους για την υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων- για τις εγκαταστάσεις του, έπειτα από έλεγχο που έγινε το Μάιο.

Το wine bar, που άνοιξε στο κέντρο του Λονδίνου το φθινόπωρο του 2021 , είναι μια συνεργασία μεταξύ των Idris Elba και του ιδρυτή της εταιρείας κρασιού Connaught Wine Cellars, David Farber.

Σύμφωνα με την πρόσφατη έκθεση, αποτελέσματα της οποίας παραθέτει το The Drinks Business, οι εγκαταστάσεις έχουν βαθμολογηθεί με ένα αστέρι για την υγιεινή, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθούν σημαντικές βελτιώσεις.

Στην επιθεώρηση διαπιστώθηκε ότι το ωμό λαβράκι που σερβιρόταν στο μαγαζί δεν φυλασσόταν και δεν συντηρούταν σύμφωνα με τα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων, το κάλυμμα τοίχου στην κουζίνα από τους νεροχύτες ήταν σε κακή κατάσταση και χρειαζόταν επισκευή, ενώ η μηχανή παρασκευής πάγου ήταν βρώμικη.

Να σημειωθεί ότι η τρέχουσα έκδοση του μενού Porte Noire στην ιστοσελίδα του μπαρ ορίζει ότι δεν έχει λαβράκι, αλλά έχει πιάτα όπως καπνιστό σολομό και ιταλική μπριζόλα ταρτάρ. Το πρόστιμο που του επιβλήθηκε είναι πάνω από 400 ευρώ.

Αυτή δεν είναι η μόνη δυσκολία που αντιμετώπισαν οι Elba και Farber με το μαγαζί τους, αφού τον περασμένο Σεπτέμβριο, αναβλήθηκαν τα σχέδια για ένα Porte Noire στον πρόσφατα ανακαινισμένο ηλεκτρικό σταθμό Battersea, λόγω αδυναμίας εύρεσης επαρκούς προσωπικού.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο