Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
12.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης έφαγε “πόρτα” από γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς!

ΑρχικήΟικιακάLIFEΟ Ηλίας Μαμαλάκης έφαγε "πόρτα" από γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς!
spot_img

Έξαλλος ο αγαπημένος σεφ με ιταλικό εστιατόριο της Κηφισιάς

Έξαλλος με γνωστό ιταλικό εστιατόριο της Κηφισιάς ο σεφ Ηλίας Μαμαλάκης, καθώς όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στη σελίδα του στο Facebook, πήρε τηλέφωνο για να κάνει κράτηση τραπεζιού για εκείνον και την παρέα του και του έριξαν… άκυρο.

Σύμφωνα με τον ίδιο όλα συνέβησαν χθες όταν αποφάσισε να καλέσει ένα ζευγάρι φίλων του, που μόλις είχε έρθει από την Ιταλία για φαγητό. Το ραντεβού τους κλείστηκε για τις 20:30, μόνο που εκείνος δεν είχε υπολογίσει την συνέχεια, καθώς το ιταλικό εστιατόριο που σκεφτόταν να επισκεφτούν όλοι μαζί και είναι από τα αγαπημένα του, καθώς εκεί τρώει τουλάχιστον δυο με τρεις φορές τον μήνα, δεν είχε διαθέσιμο τραπέζι για εκείνη την ώρα.

Ο διάλογος που ακολούθησε μεταξύ του Ηλία Μαμαλάκη και της νεαρής υπαλλήλου του εστιατορίου δεν περιγράφεται, με τον σεφ να της αποκαλύπτει το όνομα του και να της δηλώνει στο τέλος πως δεν πρόκειται ποτέ ξανά να το επισκεφτεί:

«Πήρα τηλ το εστιατόριο (αναφέρει όνομα) στην Κηφισιά να κλείσω ένα τραπέζι για 4 άτομα. Το (αναφέρει όνομα) είναι ένα εστιατόριο που αγαπώ πολύ και τον χώρο και το φαγητό. Πηγαίνω τουλάχιστον 2-3 φορές τον μήνα.

Θέλω λοιπόν, να περιποιηθώ ένα ζευγάρι φίλων που ήλθαν από την Ιταλία. Παίρνω τηλ και βγαίνει από τη γραμμή μια δεσποινίς:

– παρακαλώ για σήμερα το βράδυ θα ήθελα ένα τραπέζι για 4 άτομα στις 8:30 μμ

– δυστυχώς στις 8:30 μμ δεν μπορούμε. Μόνο αν θέλετε στις 8:00 ή στις 9:30 μμ

– μα στους φίλους μας είπαμε 8:30

– δυστυχώς δεν γίνεται και να ξέρετε το κάνουμε για το δικό σας καλό να εξυπηρετηθείτε καλύτερα

– πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό να μου ορίζετε εσείς τι ώρα θα έλθω

Αν δηλαδή, ερχόμουν χωρίς κράτηση και είχατε άδειο τραπέζι δεν θα μου το δίνατε;;;;

Να μην σας τα πολυλογώ. Την ευχαρίστησα της είπα και το όνομα μου και της είπα να διαβιβάσει στον υπεύθυνο ότι για μένα το (αναφέρει όνομα εστιατορίου) τελείωσε και λυπάμαι γι αυτό γιατί μ αρέσει το μαγαζί. Τελικά έκλεισα στο αγαπημένο (αναφέρει άλλο εστιατόριο) του αγαπημένου μου Νικόλα που σου δίνουν τραπέζι ό,τι ώρα θες».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση του σεφ προκάλεσε τα σχόλια των διαδικτυακών του φίλων, με άλλους να συμμερίζονται την άποψη του αναφέροντας δικά τους παρόμοια περιστατικά, άλλους να εναντιώνονται και άλλους να σκέφτονται την νεαρή υπάλληλο που μετά την δυσφήμιση ίσως να έχασε την δουλειά της.

Σε επόμενη ανάρτησή του επανήλθε στο θέμα με περαιτέρω σχόλια ανώ ανακοίνωσε και την δημιουργία σελίδας για κριτικές εστιατορίων. Η Ηλίας Μαμαλάκης έγραψε:

Σας αναστάτωσα με το ποστ για την ώρα κράτησης. Φαίνεται ότι μπαίνουμε σε μια άλλη εποχή όπου όλα θα γίνονται βάση ωραριου και σε καθορισμένα διαστήματα. Προσωπικά είμαι μάλλον μεγάλος για να μπω σ αυτο το τριπάκι.Έχω ταξιδέψει χιλιάδες μίλια με όλα τα μέσα

Έχω κοιμηθεί στα χειρότερα αλλά και στα καλυτερα έχω φάει αηδίες αλλά και θαύματα

Έχω γλυτώσει τον θάνατο τουλάχιστον μια φορά

Όλα τα έκανα με την θέληση μου και νοιωθοντας ελεύθερος να έχω επιλογή

Αυτό δεν θα μου το στέρηση κανένας

Και στο μέλλον αν δεν βρίσκω τραπέζι την ώρα που θέλω και για όσο διάστημα θέλω θα τρώω σπίτι μου ή στο σπίτι οποίου με καλεί

Δεν είναι αιτία να κονταροχτυπηθούμε

Έχουμε αλλά θέματα ποιο συμπαντικά

Κάποιο σχόλιο είπε ότι μπορούσα να κάνω το post χωρίς να αναφέρω το ονόημα

Μάλλον έχει δίκαιο τώρα όμως είναι αργά

Τσαντιζομαι και γώ όπως όλοι

Σκέπτομαι να δημιουργήσω μια σελίδα σε συνεργασία 2-3 φίλων που ξέρουν σπο κριτική εστιατορίων και που σέβομαι την άποψη τους να κάνουμε κριτικές-παρουσιάσεις σπο εστιατορια – ταβέρνες που ενώ δείχνουν απλά σερβίρουν νοστιμα πιάτα καλό σέρβις και λογικές τιμές

Θα παρουσιάζουμε όπου πάμε και όπου βρεθούμε χωρίς έξοδα και χωρίς διαφημηση και χωρίς χορηγούς και κυρίως δεν θα δίνουμε βραβεία φόλες όπως τα περισσότερα

Να μιλήσω με τους υποψήφιους συναδέλφους και θα σας ενημερώσω

Δείτε την ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη:

https://www.facebook.com/deathangel.ilias/posts/10225915244082297

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα