Το νέο ποτό έχει προκαλέσει ανάμεικτες αντιδράσεις μεταξύ όσων το δοκίμασαν
Η κουζίνα της Ιαπωνίας είναι μέχρι στιγμής διάσημη κυρίως για το σούσι, που έχει φανατικούς οπαδούς σε όλον τον κόσμο… Προσπαθώντας να παρουσιάσει κάτι καινοτόμο έχει τους τελευταίους μήνες πλασσάρει στην αγορά ένα παράξενο τρόφιμο: Την πόσιμη μαγιονέζα και οι αντιδράσεις είναι ανάμεικτες ακόμη και μέσα στην ίδια τη χώρα.
Το ιαπωνικό Kewpie mayo λοιπόν, ένα παχύρρευστο ρόφημα σε λευκό χρώμα, θεωρείται ιδανική προσθήκη σε σούσι (γιατί το επιτυχημένο είναι πάντα όχημα επιτυχίας και για το νέο) και την πίτσα ενώ μπορείς να το πιεις και στο ποτήρι!
- Δείτε επίσης: «Ελέγξτε τα ψυγεία σας!» – Η επείγουσα σύσταση των αρχών για επικίνδυνα φρούτα και λαχανικά
Το προϊόν βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστική φάση πωλήσεων, επομένως δεν είναι σαφές εάν μπορούμε ήδη να μιλάμε για νέο trend. Από τα σχόλια στα σόσιαλ πάντως τα μηνύματα δεν είναι και ιδιαίτερα ευοίωνα.
Ένας αγοραστής έγραψε: «Απολύτως απαίσιο! Μην το αγοράσετε! Κανένας λάτρης της μαγιονέζας δεν θα πιει τέτοιο πράγμα! Γιατί το πουλάνε αυτό!».
Ένας άλλος αγοραστής ισχυρίστηκε ότι μια που το δοκίμασε και μια που το έριξε στην αποχέτευση.
- Δείτε επίσης: Μαζική δηλητηρίαση μαθητών σε ιδιωτικό σχολείο – Βρήκαν χαλασμένα υλικά, μούχλα, σκουλήκια και σαλιγκάρια στην κουζίνα
- Δείτε επίσης: Γυαλιά μέσα σε ξηρούς καρπούς – Κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού σε στόμα, λαιμό και έντερο
Εσείς θα το δοκιμάζατε;