Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου, 2025
11.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το μυστικό για τέλειες ψητές πατάτες από τη βραβευμένη με Michelin «Βασίλισσα της πατάτας»

ΑρχικήΟικιακάΣυνταγέςΤο μυστικό για τέλειες ψητές πατάτες από τη βραβευμένη με Michelin «Βασίλισσα της πατάτας»
spot_img

Απλά υλικά που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας απογειώνουν τη γεύση της πατάτας

Συχνά χαιρετίζεται ως η «Βασίλισσα της πατάτας» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης – και οι καλοφαγάδες ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τα κόλπα της με ψητή πατάτα. Η Poppy O’Toole, η οποία εμφανίζεται συχνά στο TikTok και σε τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικής, μοιράζεται τα μυστικά που «απογειώνουν» το ταπεινό αυτό φαγητό!

Τα πάντα είναι στο… καρύκευμα!

«Ξεκινήστε με τα βασικά… Οι πατάτες αγαπούν το αλάτι και με αυτό αναδεικνύεται η φυσική εθιστική γεύση της πατάτας», υποστηρίζει η Poppy. Για να απογειώσετε όμως τη γεύση, η βραβευμένη με Michelin σεφ αποκαλύπτει το μαγικό μείγμα καρυκευμάτων:

  1. Αλάτι
  2. Πάπρικα
  3. Σκόρδο σε κόκκους
  4. Αλεσμένο κύμινο
  5. Αλεσμένος κόλιανδρος
  6. χυμός λεμονιού
  7. Ελαιόλαδο

Η Poppy πιστεύει ότι αυτό το μείγμα καρυκευμάτων δημιουργεί μια βάση γήινων γεύσεων που πραγματικά ταιριάζουν σε μια πατάτα – ειδικά σε ψιλοκομμένα τσιπς.

Για κάτι πιο «γκουρμέ» μπορείτε να προσθέσετε στο μείγμα βότανα: δεντρολίβανο, θυμάρι, και σκόρδο μπορούν πραγματικά να απογειώσουν τις πατάτες σας.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο νέος Ευρωπαϊκός “Aναδυόμενος Κίνδυνος” – Χρησιμοποιείται σε 5.000 μονάδες επεξεργασίας

Στην κατηγορία "Αναδυόμενων Κινδύνων" ένα νανοϋλικό που χρησιμοποιείται σε μονάδες επεξεργασίας λυμάτων και εισχωρεί στην τροφική αλυσίδα.

Το νέο ποτό που χαρακτηρίστηκε ως “αναδυόμενος κίνδυνος” από τις Ευρωπαϊκές Αρχές

Τι αναφέρει η ετήσια έκθεση της EFSA για το νέο ποτό χωρίς αλκοόλ που στοχεύει όμως, να έχει τις ίδιες επιδράσεις με τα αλκοολούχα ποτά.

Ελληνικό τυρί με καρκινογόνες ουσίες προκάλεσε ευρωπαϊκό συναγερμό – Eξάγεται σε 6 χώρες (φωτο)

Συστατικά ορυκτελαίων (MOAH) που ταξινομούνται από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ως δυνητικά καρκινογόνα, σε φέτες vegan τυριού που παράγεται στην Ελλάδα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο