Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
13 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το μυστικό για τέλειες ψητές πατάτες από τη βραβευμένη με Michelin «Βασίλισσα της πατάτας»

ΑρχικήΟικιακάΣυνταγέςΤο μυστικό για τέλειες ψητές πατάτες από τη βραβευμένη με Michelin «Βασίλισσα της πατάτας»
spot_img

Απλά υλικά που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας απογειώνουν τη γεύση της πατάτας

Συχνά χαιρετίζεται ως η «Βασίλισσα της πατάτας» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης – και οι καλοφαγάδες ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τα κόλπα της με ψητή πατάτα. Η Poppy O’Toole, η οποία εμφανίζεται συχνά στο TikTok και σε τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικής, μοιράζεται τα μυστικά που «απογειώνουν» το ταπεινό αυτό φαγητό!

Τα πάντα είναι στο… καρύκευμα!

«Ξεκινήστε με τα βασικά… Οι πατάτες αγαπούν το αλάτι και με αυτό αναδεικνύεται η φυσική εθιστική γεύση της πατάτας», υποστηρίζει η Poppy. Για να απογειώσετε όμως τη γεύση, η βραβευμένη με Michelin σεφ αποκαλύπτει το μαγικό μείγμα καρυκευμάτων:

  1. Αλάτι
  2. Πάπρικα
  3. Σκόρδο σε κόκκους
  4. Αλεσμένο κύμινο
  5. Αλεσμένος κόλιανδρος
  6. χυμός λεμονιού
  7. Ελαιόλαδο

Η Poppy πιστεύει ότι αυτό το μείγμα καρυκευμάτων δημιουργεί μια βάση γήινων γεύσεων που πραγματικά ταιριάζουν σε μια πατάτα – ειδικά σε ψιλοκομμένα τσιπς.

Για κάτι πιο «γκουρμέ» μπορείτε να προσθέσετε στο μείγμα βότανα: δεντρολίβανο, θυμάρι, και σκόρδο μπορούν πραγματικά να απογειώσουν τις πατάτες σας.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο