Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
9.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Viral sto Tik-Tok το Hack για πιο ζουμερό ανανά

ΑρχικήΟικιακάViral sto Tik-Tok το Hack για πιο ζουμερό ανανά
spot_img

Ο ανανάς και το καλοκαίρι πάνε μαζί αφού αυτό το εξωτικό φρούτο εκτός από δροσιστικές σαλάτες, κάνει και εξαιρετικά κοκτέιλ.

    Πέρσι η New York Post, αποκάλυψε την κρυφή “ερωτική” σημασία του ανάποδου ανανά. Φέτος η Tiktoker Austin Tronzo αναφέρει άλλη μια ιδιότητα του που έγινε viral.

    Η ψηφιακή δημιουργός τον περασμένο μήνα αποκάλυψε πως ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι ο ανανάς σας είναι πολύ ζουμερός και γλυκός είναι να τον αποθηκεύσετε ανάποδα. Η Tronzo που κρατά τον ανανά με δύο χέρια και με το ένα στρίβει και αφαιρεί τα φύλλα, αργότερα τον τοποθετεί ανάποδα και τονίζει πως τα κίτρινα σημεία που είναι τώρα στον πάτο του, θα μετακινηθούν προς την κορυφή καθώς μεταφέρονται οι χυμοί του. Έπειτα προτείνει την κατανάλωση του σε 1-2 μέρες που ο ανανάς θα είναι εξαιρετικά ζουμερός σε όλα του τα σημεία.

   Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 5,2 εκατομμύρια προβολές στο tik-tok, με τους χρήστες ωστόσο να εκφράζουν πως περίμεναν να γεμίζει τον ανανά με κάποιο ποτό και κάποιους άλλους να αστειεύονται πως “γι’ αυτό οι swingers το χρησιμοποιούν σαν σύμβολο τους εφόσον είναι περισσότερο ζουμερός;” Αργότερα εφόσον οι χρήστες το ζήτησαν, ακολούθησε και συνταγή για ποτό με ανανά.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο