Πέμπτη, 17 Απριλίου, 2025
18.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Χωρίς σαλμονέλα τα μπισκότα της Mondelez διαβεβαιώνει η εταιρεία

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΧωρίς σαλμονέλα τα μπισκότα της Mondelez διαβεβαιώνει η εταιρεία
spot_img

Τέλος στις φήμες για μόλυνση των προϊόντων της από σαλμονέλα βάζει η Mondelez

Ως απάντηση σε πολυάριθμα δημοσιεύματα που μιλούν για μόλυνση από σαλμονέλα, η Αμερικανική εταιρεία Mondelez διαβεβαιώνει τους καταναλωτές ότι η παύση των εργασιών της οφείλεται σε ελέγχους και εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης και όχι σε εξάπλωση σαλμονέλας.

- Advertisement -

Η Mondelez ήταν μία από τις πολλές εταιρείες που επηρεάστηκαν όταν ο Ελβετικός προμηθευτής συστατικών σοκολάτας Barry Callebaut σταμάτησε την παραγωγή του στα τέλη Ιουνίου σε μια τοποθεσία στο Βέλγιο μετά τον εντοπισμό σαλμονέλας στις εγκαταστάσεις του. Έκτοτε περιορίστηκε η διαθεσιμότητα πολλών μπισκότων της Mondelez με αλλεπάλληλες καθυστερήσεις στις παραδόσεις προϊόντων σε λιανοπωλητές στη Γαλλία.

«Πραγματοποιήσαμε αμέσως έλεγχο στις εγκαταστάσεις παραγωγής της Mondelez International που επηρεάστηκαν από τη σοκολάτα που διατέθηκε από έναν από τους προμηθευτές μας και σε αυστηρά προληπτικό επίπεδο σταματήσαμε προσωρινά τις γραμμές και τις παραδόσεις στους πελάτες μας στα τέλη Ιουνίου» είχε δηλώσει η εταιρεία νωρίτερα τον Ιούλιο.

Οι εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης από τη Mondelez συνεχίζονται ακόμη στο εργοστάσιο Cestas στη γαλλική Gironde για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των καταναλωτών.

«Σχεδιάζουμε να ξαναρχίσουμε την παραγωγή τις επόμενες εβδομάδες, με την επιστροφή των παραδόσεων σε όλους τους πελάτες μας για να διασφαλίσουμε τη διαθεσιμότητα όλων των προϊόντων που επηρεάστηκαν» δηλώνει η εταιρεία.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Αλλάζει το “παιχνίδι” στην ανίχνευση παθογόνων στα τρόφιμα – Νέα καινοτόμος τεχνολογία ανάλυσης

Η νέα μέθοδος μειώνει σημαντικά τον χρόνο ανίχνευσης παθογόνων σε λιγότερο από τέσσερις ώρες και κοστίζει μόλις 0,5$ ανά δείγμα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα