Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
14.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πιστοποίηση

ΑρχικήΠιστοποίηση

Τα 10 Ελληνικά προϊόντα που πήραν πιστοποίηση για την αντιοξειδωτική δράση τους

Η Ελλάδα έγινε η πρώτη χώρα στην ΕΕ που θεσπίζει πρότυπο για το αντιοξειδωτικό περιεχόμενο προϊόντων.

Β. Καζάζη – TÜV HELLAS (TÜV NORD): “Το ιεραρχικό μοντέλο ηγεσίας είναι ξεπερασμένο”

Άρθρο της Βασιλικής Καζάζη Διευθύνουσας Συμβούλου της ΤÜV HELLAS Head of BE Mediterranean ΤÜV NORD, για τη νέα μορφή και λογική ηγεσίας που απαιτεί το σύγχρονο επιχειρείν.

TÜV AUSTRIA Hellas: Χρυσή και Ασημένια διάκριση στα Green Brand Awards 2024 για την αφοσίωση της στην Βιωσιμότητα

Σημαντική αναγνώριση της αφοσίωσης της TÜV AUSTRIA Hellas στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποίησε τo Water Park του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου στον κόσμο

Λάμπρος Ζάχος: «Η συνεργασία μας με εταιρίες όπως η Royal Caribbean International και η Wiegand, επιβεβαιώνει την υψηλή τεχνογνωσία αλλά και το διεθνή χαρακτήρα και κύρος του φορέα μας».

IFS Food Check: Η νέα πρόκληση της βιομηχανίας τροφίμων

Τι είναι το νέο IFS Food Check; Ρωτήσαμε τον TÜV HELLAS και μάθαμε.

Στη Μαίρη Χατζάκου (ΜΕΒΓΑΛ) το βραβείο Επιχειρηματικής Ανθεκτικότητας της EY Ελλάδος

Κρίστιαν Χατζημηνάς, Μαίρη Χατζάκου, Γιώργος Παπαδημητρίου, Γιώργος Γεράρδος, Γιώργος Τσαρούχας, Ευτύχιος Βασιλάκης, Βασίλειος Κάτσος

Ποια Πιστοποιητικά Συστημάτων ΔΕΝ ισχύουν – Απόφαση του ΣτΕ σχετικά με την Διαπίστευση – Της Βάσιας Καζάζη*

Tι είδους πιστοποιητικά οφείλουν να προσκομίζουν οικονομικοί φορείς προκειμένου να αποδείξουν την συμμόρφωσή τους με τα απαιτούμενα πρότυπα-συστήματα διασφάλισης ποιότητας σε προσκλήσεις ενδιαφέροντος του δημοσίου τομέα.

Έναρξη λειτουργίας πλατφόρμας για την απόκτηση του σήματος RESPECT®

Tο πρώτο σήμα προστασίας της άγριας ζωής και βιοποικιλότητας που κυκλοφορεί στην Ελλάδα.

Καλύτερο εστιατόριο Βρετανίας και Ιρλανδίας ελληνικό… γυράδικο!

Στο ελληνικό εστιατόριο Yeeros στο Δουβλίνο το βραβείο Independent Restaurant of the Year των Deliveroo Restaurant Awards 2024.

Πιστοποίηση Vegan Label by Letrina για την TSELEPOS WINES

Ο Φορέας πιστοποίησης LETRINA επιβεβαίωσε την απουσία ζωικών υλών στο τελικό προϊόν της TSELEPOS WINES καθώς και την τήρηση της συνθήκης του non animal cruelty στα συστατικά των προϊόντων της.

Την Unison Facility Services Πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Την ιστορική εταιρεία Unison Facility Services, εμβληματική στον κλάδο της παροχής υπηρεσιών Facility Management επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

«RESPECT»: Το νέο ελληνικό σήμα πιστοποίησης

Σεβασμός προς την άγρια ζωή και τη βιοποικιλότητα από το τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

ΕΥ: Στην πρόεδρο της ΜΕΒΓΑΛ Μαίρη Χατζάκου Βραβείο Επιχειρηματικής Ανθεκτικότητας

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης των νικητών των επιμέρους κατηγοριών βράβευσης του διαγωνισμού της ΕΥ, Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2023.

Π. Καπέλης (Kapelis Packaging): “Τo βραβείο FEA επιστέγασμα της διαρκούς επένδυσης”

Ο CEO της Kapelis Packaging Παναγιώτης Καπέλης μιλάει στο Cibum για την σημαντική διάκριση της συσκευασίας Halopack, στα Food Experts Awards στο πλαίσιο της ΔΕΘ HELEXPO.

COSMOCERT: H πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Γεωργίας στον ελαιώνα Μητσακάκη

H πρώτη πιστοποίηση για την Αναγεννητική Γεωργία σύμφωνα με το πρότυπο REGENERATIVE AGRICULTURE της COSMOCERT/FOODCHAIN ID είναι γεγονός.

TÜV AUSTRIA Hellas: Ο αθέατος μηχανισμός της πιστοποίησης – Γιατί… πιστοποίηση δεν είναι μόνο επιθεώρηση

Όλοι οι άνθρωποι πίσω από τα "φώτα" της TÜV AUSTRIA Hellas, που εξασφαλίσουν το πολυπόθητο "χαρτί" της πιστοποίησης.

Μασούτης: Ισχυρή παρουσία στα RetailBusinessAwards 2023!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ευθύνη για τα επιστημονικά δεδομένα και συμπεράσματα που υπάρχουν στις αναρτήσεις στην κατηγορία ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ του cibum.gr φέρουν οι συγγραφείς τους.

Δημοσιεύστε άρθρο ή ανάλυση προτύπων πιστοποίησης

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μελομακάρονα εμπορίου: Το συντηρητικό που περιέχουν και το “ψεύτικο” συστατικό

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα συντηρητικά και τα πρόσθετα στα μελομακάρονα εμπορίου.

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο