Τρίτη, 12 Νοεμβρίου, 2024
13.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Trikalinos Αυγοτάραχο: “Καλύτερο Τοπικό Gourmet Προϊόν” στα LSG Awards 2024

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαTrikalinos Αυγοτάραχο: "Καλύτερο Τοπικό Gourmet Προϊόν" στα LSG Awards 2024
spot_img

Η εταιρεία Τρικαλινός διακρίθηκε στα LSG Awards (Luxury Side of Greece), στο πλαίσιο του 2ου Συνεδρίου Τουρισμού Πολυτελείας που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2024.

Ειδικότερα, το Trikalinos Αυγοτάραχο απέσπασε το βραβείο του Καλύτερου Τοπικού Gourmet Προϊόντος (Best Local Gourmet Product). Πρόκειται για ένα προϊόν που ξεχωρίζει για την υψηλή γαστρονομική του αξία, αποτελώντας κορυφαία επιλογή τόσο για την εγχώρια όσο και για τη διεθνή αγορά. Το Trikalinos Αυγοτάραχο έχει καταταχθεί ανάμεσα στα 30 καλύτερα και πιο υγιεινά τρόφιμα παγκοσμίως, γεγονός που υπογραμμίζει τη διεθνή του αναγνώριση.

Τα LSG Awards επιβραβεύουν επαγγελματίες και επιχειρήσεις που διακρίνονται για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του πολυτελούς τουρισμού στην Ελλάδα. Η Τρικαλινόςκατέκτησε αυτή τη διάκριση χάρη στην αφοσίωσή της στην ποιότητα και την καινοτομία, αναδεικνύοντας τα προϊόντα της ως ιδανική επιλογή για επαγγελματίες σεφ και λάτρεις της γαστρονομίας.

Η εταιρεία Τρικαλινός με αδιαπραγμάτευτες αξίες την ποιότητα και την καινοτομία, συμβάλλει ενεργά στη διεθνή ανάδειξη της πλούσιας ελληνικής γαστρονομίας μέσω των προϊόντων της.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η οικογένεια Τρικαλινός δραστηριοποιείται από το 1856 στην μεταποίηση και εμπορία του αυγοτάραχου. Με το πέρασμα των χρόνων, με αφοσίωση και μεράκι στην παραγωγή ενός άρτιου ποιοτικά και γευστικά προϊόντος, η εταιρία βελτιώνει συστηματικά την παραγωγική διαδικασία του αυγοτάραχου διατηρώντας αναλλοίωτα τα διατροφικά του χαρακτηριστικά. Το διατροφικό προφίλ του Αυγοτάραχου Trikalinos έχει αποτελέσει μελέτη περίπτωσης ερευνών Πανεπιστημίων και Επιστημονικών περιοδικών ανά τον κόσμο. Χάρη στην μοναδική ποιότητα και γεύση αλλά και τις σύγχρονες συσκευασίες τους, τα προϊόντα της εταιρίας έχουν διακριθεί σε όλο τον κόσμο και έχουν αποτελέσει έμπνευση για τη δημιουργία κορυφαίων πιάτων που φέρουν την υπογραφή καταξιωμένων σεφ. Σήμερα, τα προϊόντα της εταιρίας Τρικαλινός εξάγονται σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βαρέα μέταλλα σε μπαχαρικά: Τι έδειξαν έλεγχοι σε 64 δείγματα – Τι συμβαίνει με την σκόπιμη νοθεία με μόλυβδο

Τα πολύ υψηλά επίπεδα μολύβδου στα μπαχαρικά μπορεί να είναι δυνητικά επιβλαβή για την υγεία και μπορεί επίσης να αποτελούν ένδειξη δόλιας πρακτικής σύμφωνα με γερμανική έρευνα.

Πως το παθογόνο Listeria ξεγελάει τα τεστ ανίχνευσης – Ερευνητές αναπτύσσουν νέες μεθόδους

Ξετυλίγοντας το μυστήριο του "λήθαργου" στα παθογόνα των τροφίμων για πιο αποτελεσματική εξάλειψη.

Πόσο μολυσμένα με δισφαινόλη Α είναι τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα;

Η ουσία αυτή εξασθενεί το ανοσοποιητικό και νευρικό σύστημα, επηρεάζει τον μεταβολισμό την αναπαραγωγή και την ανάπτυξη
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο