Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
33 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Kapelis Packaging

spot_img
 • Η Π. Καπέλης ΑΕΒΕ (Kapelis Packaging) ειδικεύεται, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, στο να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υλικών και μηχανημάτων συσκευασίας για τη βιοτεχνία – βιομηχανία τροφίμων της Ελλάδος και των γειτονικών χωρών.
 • Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με το πρότυπο EN ISO 22000:2018 (σύντομα κατά BRC, την ανώτατη δυνατή Πιστοποίηση για εταιρείες που διαχειρίζονται υλικά προς άμεση επαφή με τρόφιμα).
 • Διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό στα τμήματα: Πωλήσεων, Ανάπτυξης Έργου, Τεχνικής Υποστήριξης, Marketing, Προμηθειών, Λογιστηρίου, Αποθήκης, με γνώσεις και εμπειρία σε: Χημεία, Μηχανολογία, Ηλεκτρονικά, Logistics, Διεθνές και Digital Marketing.
 • Έχει επενδύσει σε σύγχρονο σύστημα ενδοεπιχειρησιακού σχεδιασμού ERP, εξειδικευμένο στις ανάγκες της.
 • Έχει αναπτύξει πανελλαδική λειτουργία του τμήματος Service μηχανημάτων, προσφέροντας απαραίτητες λύσεις στους πελάτες της
 • Διαθέτει ιδιωτικό στόλο οχημάτων για μεταφορές & τεχνική υποστήριξη.
 • Βαθιά δικτυωμένη στην ελληνική αγορά με μακρά παρουσία πλέον των 30 ετών, ευρύ πελατολόγιο και αποδεδειγμένη ποιότητα παρεχόμενων, οικονομικά αποδοτικών, λύσεων προστιθέμενης αξίας. 
 • Με γνώμονα τις ειλικρινείς, μακροχρόνιες και αμοιβαία επωφελείς εταιρικές σχέσεις με τους προμηθευτές και με τους πελάτες της, έχει χτίσει ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και στενών δεσμών, άρα καλύτερης επικοινωνίας και ταχύτερης εξυπηρέτησης.
 • Ενημερώνεται τακτικά μέσω σεμιναρίων αλλά και εκθέσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό για όλες τις εξελίξεις και τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της συσκευασίας ώστε να προσφέρει την καλύτερη δυνατή επιλογή/ λύση ανάλογα με το προϊόν.
 • Με σκοπό τη βέλτιστη λειτουργία σε διεθνή πρότυπα, η εταιρεία επενδύει συνεχώς σε νέους και μορφωμένους ανθρώπους ώστε να στελεχώνει κάθε νέα σελίδα της.
 • Από το καλοκαίρι του 2020 η έδρα της έχει μεταφερθεί σε νέες, σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4.000 m2, που περιλαμβάνουν: Αποθηκευτικό χώρο εμπορευμάτων, σύγχρονα & λειτουργικά γραφεία, τεχνικό τμήμα, μόνιμη έκθεση μηχανών και υλικών συσκευασίας.

Για να μάθετε περισσότερα επισκεφτείτε το website της Kapelis Packaging πατώντας ΕΔΩ. Ειδικότερα σας καλούμε να ενημερωθείτε για μηχανήματα δευτερογενούς συσκευασίας, εξοπλισμό ποιοτικού ελέγχου και υλικά συσκευασίας της Kapelis Packaging. 

 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Συμπληρώματα διατροφής: Ή λανθασμένη ή άσκοπη η χρήση τους, σύμφωνα με μελέτη

Νέα μελέτη καταδεικνύει την αλόγιστη χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής.

Τι γίνεται με τα κομμάτια και τα περιττώματα αρουραίων στα τρόφιμα; Δεκάδες ανακλήσεις τροφίμων και λουκέτα σε εστιατόρια

Καταγραφή πρόσφατων περιστατικών και ανάλυση για τους λόγους παρουσίας τρωκτικών μέσα σε τρόφιμα ή σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας και σε εστιατόρια και για τους τρόπους εντοπισμού και αντιμετώπισης.

Τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα στις κορυφαίες αιτίες θανάτου στην Ευρώπη!

Ο ένας θάνατος στους πέντε στην Ευρώπη οφείλεται στην ανθυγιεινή διατροφή, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα