Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
18.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ArC LABORATORIES A.E.

spot_img

Η εταιρία ArC LABORATORIES A.E. ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2016 με έδρα την Αθήνα, στελεχωμένη με νέους επιστήμονες, άρτιο εξοπλισμό και σύγχρονες επισκέψιμες εγκαταστάσεις συμμορφωμένες στις υψηλότερες απαιτήσεις της αγοράς. Τα εργαστήρια μας είναι διαπιστευμένα από τον ΕΣΥΔ κατά ISO 17025 σε εύρη φάσμα δοκιμών και υποστρωμάτων.

Βασική αρχή ανάπτυξης της ArC LABORATORIES Α.Ε. είναι η αντίληψη της ταχείας εξέλιξης στην τεχνολογία της αναλυτικής χημείας. Για τον λόγο αυτό η εταιρία έχει επενδύσει, και επενδύει συνεχώς, σε σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να παρέχει τη δυνατότητα για αναλύσεις υψηλής επιστημονικής εγκυρότητας και ακρίβειας καθώς και για ανάπτυξη νέων μεθόδων.

Οι κύριες δραστηριότητες της εταιρίας είναι η ανάλυση προϊόντων (χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις)

  • νερά
  • τρόφιμα
  • λάδια
  • ποτά
  • παραπροϊόντων και αποβλήτων μίας παραγωγικής διαδικασίας
  • πρώτες ύλες
  • έδαφος
  • φύλλα φυτών
  • λιπάσματα

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κατεβάσετε το πεδίο διαπίστευσης της εταιρείας πατήστε: https://arclabs.eu/certifications/   ή καλέστε στο 211-4115360.

Διαπιστευμένα εργαστήρια (ΕΣΥΔ κατά ISO 17025) – Αναλύσεις Νερών – Αναλύσεις Τροφίμων – Αναλύσεις Εδάφους – Διασφάλιση Ποιότητας

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τους κινδύνους για την υγεία από δημοφιλές γλυκαντικό που υπάρχει σε κέικ, τσίχλες και παγωτά

Μια κοινή τεχνητή γλυκαντική ουσία που βρίσκεται σε ανθρακούχα ποτά, τσίχλες και παγωτά μπορεί να βλάψει το έντερο, όπως έδειξε έρευνα.

Αυτό το ξέρετε; Ποιο λογότυπο δημοφιλούς τροφίμου έχει φιλοτεχνήσει ο Σαλβαντόρ Νταλί

Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι πίσω από το λογότυπο ενός θρυλικού και παγκόσμιου προϊόντος κρύβεται μια μεγάλη μορφή της ζωγραφικής.

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα