Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
23.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

CheMa Laboratories

spot_img

Τα εργαστήρια CheMa Laboratories ιδρύθηκαν το 2017 και έχουν έδρα την Κόρινθο. Παρέχουν υπηρεσίες ανάλυσης δοκιμών καλύπτοντας μεγάλο εύρος αναγκών του αγροτο-διατροφικού, βιομηχανικού και ενεργειακού τομέα. Πιο συγκεκριμένα, τα εργαστήριά μας προσφέρουν χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις σε:

  • Μέλι
  • Λίπη & έλαια
  • Τρόφιμα
  • Νερά & απόβλητα
  • Έδαφος & φυλλοδιαγνωστική
  • Κρασί
  • Ζωοτροφές
  • Υλικά συσκευασίας/μετανάστευση

Επιπλέον προφέρονται υπηρεσίες δημιουργίας και ελέγχου διατροφικής ετικέτας και μελέτης διάρκειας ζωής προϊόντων.

Τα εργαστήρια μας έχουν της εξής διαπιστεύσεις/πιστοποιήσεις/αναγνωρίσεις:

  • Διαπίστευση κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025:2017 από το ΕΣΥΔ, με Αρ. Πιστοπ. 1239
  • Αναγνώριση από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου (International Olive Council – IOC)
  •  Άδεια λειτουργίας οινολογικού εργαστηρίου
  • ανήκουν στο μητρώο εργαστηρίων επισήμου ελέγχου τροφίμων συνεργαζόμενων με τον ΕΦΕΤ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 274108561, στο info@chem.gr ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του εργαστηρίου μας στο www.chema.gr 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα αυτοκόλλητα βραβείων αυξάνουν τις πωλήσεις στο τυρί! Επιστημονική έρευνα

οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερο για επισημάνσεις βραβείου

Τι πιστεύουν οι καταναλωτές για τα φυτικά προϊόντα;

Είναι παραπλανητικοί οι όροι "κρέας" ή "γάλα" σε φυτικά προϊόντα ή όχι; Τι ισχύει σε διάφορες χώρες.

Πολυανθεκτικά παθογόνα βακτήρια βρέθηκαν στο 40% των δειγμάτων κρέατος σούπερ μάρκετ!

Πολυανθεκτικό στα αντιβιοτικά E. coli βρέθηκε στο 40% των δειγμάτων κρέατος σούπερ μάρκετ που δοκιμάστηκαν σε ισπανική μελέτη - Τα πουλερικά η πιο μολυσμένη κατηγορία.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα