TUV AUSTRIA Food Allergens Laboratory

2 λεπτά ανάγνωσης

Τα Food Allergens Laboratories, αποτελούνται από 4 ανεξάρτητα εργαστήρια δοκιμών, τρία στην Ελλάδα, και ένα στην Κύπρο. Η εταιρία εφαρμόζει διεθνώς αναγνωρισμένα συστήματα διαχείρισης της ποιότητας σε συμμόρφωση με το πρότυπο EN ISO 9001. Οι πραγματοποιούμενες εργαστηριακές αναλύσεις είναι σύμφωνες με το πρότυπο ISO 17025:2017 και αναγνωρισμένες από τον ΕΣΥΔ με το πεδίο διαπίστευσης να διευρύνεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια. Το εργαστήριο είναι αναγνωρισμένο από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου (COI), την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Βιομηχανίας Ελαιοτριβείων (FEDIOL) και από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Γαλακτοκομικών Προϊόντων (FIL-IDF). Εκτός από την πραγματοποίηση μεγάλου εύρους εργαστηριακών δοκιμών (χημικές, ανοσοχημικές, μοριακές και μικροβιολογικές), το εργαστήριο δραστηριοποιείται παράλληλα στην εμπορία παντός είδους εξοπλισμού και αναλώσιμων ελέγχου ποιότητας, τόσο για τις επιχειρήσεις τροφίμων και ιδιωτικών εργαστηρίων, όσο και για τις ανάγκες ερευνητικών φορέων και εργαστηρίων παραγωγής καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής. Ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των διεθνούς φήμης και αξιοπιστίας οίκων του εξωτερικού (πχ Neogen, Megazyme, Operon, Accumax, Biosan, Biomedal, Generon κα) εξειδικευόμαστε στα συστήματα ταχείας διάγνωσης ποικίλων αναλυτικών παραμέτρων.

Στο εργαστήριο της Κύπρου, λειτουργεί τμήμα παραγωγής Πιστοποιημένων Υλικών Αναφοράς (CRMs) και Ειδικών Μιγμάτων Αλάτων (QuEChERS) τα οποία και εμπορευόμαστε διεθνώς καλύπτοντας τις ανάγκες διάφορων εργαστηρίων ποιοτικού ελέγχου των επιχειρήσεων τροφίμων αλλά και λοιπών ιδιωτικών και δημόσιων αναλυτικών εργαστηρίων.

- Advertisement -

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ανακαλείται γιαούρτι μεγάλης εταιρείας λόγω S. aureus – Ένα σπάνιο περιστατικό επιμόλυνσης με σταφυλόκοκκο σε εμπορικό γιαούρτι

Γιατί η επιμόλυνση εμπορικού γιαουρτιού είναι ασυνήθιστη και ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος για τους καταναλωτές - Του Νίκου Γδοντέλη

Η ΕΕ εγκρίνει την πρώτη πρόσθετη ύλη ζωοτροφών για μέλισσες – Τι προβλέπει η απόφαση και τι έδειξε η αξιολόγηση της EFSA

Η πρώτη πρόσθετη ύλη ζωοτροφών για μέλισσες εγκρίθηκε από την ΕΕ μετά από αξιολόγηση ασφάλειας και αποτελεσματικότητας της EFSA.

Ένα από τα πλέον διαδεδομένα πρόσθετα τροφίμων συνδέεται με φλεγμονή στο παχύ έντερο σε νέα μελέτη

Κοινό πρόσθετο που υπάρχει από παγωτά μέχρι σάλτσες και φυτικά ροφήματα, συνδέεται με φλεγμονώδεις αλλαγές στο έντερο.