Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022
27.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Food Allergens Laboratory

spot_img

Τα Food Allergens Laboratories, αποτελούνται από 4 ανεξάρτητα εργαστήρια δοκιμών, τρία στην Ελλάδα, και ένα στην Κύπρο. Η εταιρία εφαρμόζει διεθνώς αναγνωρισμένα συστήματα διαχείρισης της ποιότητας σε συμμόρφωση με το πρότυπο EN ISO 9001. Οι πραγματοποιούμενες εργαστηριακές αναλύσεις είναι σύμφωνες με το πρότυπο ISO 17025:2017 και αναγνωρισμένες από τον ΕΣΥΔ με το πεδίο διαπίστευσης να διευρύνεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια. Το εργαστήριο είναι αναγνωρισμένο από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου (COI), την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Βιομηχανίας Ελαιοτριβείων (FEDIOL) και από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Γαλακτοκομικών Προϊόντων (FIL-IDF). Εκτός από την πραγματοποίηση μεγάλου εύρους εργαστηριακών δοκιμών (χημικές, ανοσοχημικές, μοριακές και μικροβιολογικές), το εργαστήριο δραστηριοποιείται παράλληλα στην εμπορία παντός είδους εξοπλισμού και αναλώσιμων ελέγχου ποιότητας, τόσο για τις επιχειρήσεις τροφίμων και ιδιωτικών εργαστηρίων, όσο και για τις ανάγκες ερευνητικών φορέων και εργαστηρίων παραγωγής καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής. Ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των διεθνούς φήμης και αξιοπιστίας οίκων του εξωτερικού (πχ Neogen, Megazyme, Operon, Accumax, Biosan, Biomedal, Generon κα) εξειδικευόμαστε στα συστήματα ταχείας διάγνωσης ποικίλων αναλυτικών παραμέτρων.

Στο εργαστήριο της Κύπρου, λειτουργεί τμήμα παραγωγής Πιστοποιημένων Υλικών Αναφοράς (CRMs) και Ειδικών Μιγμάτων Αλάτων (QuEChERS) τα οποία και εμπορευόμαστε διεθνώς καλύπτοντας τις ανάγκες διάφορων εργαστηρίων ποιοτικού ελέγχου των επιχειρήσεων τροφίμων αλλά και λοιπών ιδιωτικών και δημόσιων αναλυτικών εργαστηρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθροDomestica

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.

Εφαρμογή smartphone ελέγχει τα τρόφιμα για χημικές ουσίες που προκαλούν καρκίνο

Δείτε πόσα νιτρώδη άλατα περιέχουν τα τρόφιμά σας με... μια φωτογραφία
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα