Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022
26.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

BQC – Business Quality Certification

spot_img

Η BQC είναι Διαπιστευμένος Ελληνικός Φορέας Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, που ειδικεύεται στην Αξιολόγηση – Έλεγχο – Πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης σύμφωνα µε τα Εθνικά και Διεθνή Πρότυπα, καθώς και στη Διεξαγωγή Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων με βάση αυτά.

Αναγνωρίζοντας πως κάθε οργανισμός ακολουθεί τη δική του δυναμική εξέλιξη μέσα στο τοπίο της παγκόσμιας αγοράς, η BQC προσεγγίζει κάθε επιχείρηση – πελάτη ως έναν επιχειρηματικό εταίρο. Το όραμά της είναι να προσθέτει αξία στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που συνεργάζεται, για να τους δίνει ώθηση να αναπτυχθούν.

Απευθύνεται σε όλων των ειδών τις επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στην ελληνική και τη διεθνή αγορά και θέλουν να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες απαιτήσεις σε θέματα Διαχείρισης Ποιότητας, Ασφάλειας Τροφίμων, Περιβαλλοντικής και Ενεργειακής Διαχείρισης, Υγείας και Ασφάλειας κ.α..

Τα πιστοποιητικά συμμόρφωσης που παρέχει είναι διαπιστευμένα από το Ε.ΣΥ.Δ. (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης) και από Φορείς Διαπίστευσης του εξωτερικού, καθιστώντας τα έγκυρα και αναγνωρίσιμα διεθνώς. . Η τεχνογνωσία, η εμπειρία, η εγκυρότητα και η παγκόσμια αναγνωρισιμότητα των πιστοποιητικών που εκδίδει έχουν παγιώσει τη διεθνή της παρουσία σε πάνω από 13 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τις υπηρεσίες που παρέχει η BQC, επικοινωνήστε στο +302112213726 ή στο info@bqc.gr.

www.bqc.gr

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθροEQA HELLAS
Επόμενο άρθροGCERT

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Τέλος η “περίοδος χάριτος” για το διοξείδιο του τιτανίου – Πότε ένα τρόφιμο μπορεί να περιέχει το πρόσθετο;

Ο κανονισμός (ΕΕ) 2022/63 περιλάμβανε μια εξάμηνη μεταβατική περίοδο, ώστε να δοθεί χρόνος στις επιχειρήσεις τροφίμων να καταργήσουν σταδιακά τη χρήση αυτού του προσθέτου τροφίμων, η οποία έληξε στις 7 Αυγούστου 2022.

Ευρωπαϊκή Νομοθεσία: Νέα μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα ωχρατοξίνης Α σε ορισμένα τρόφιμα

Δημοσιεύθηκε πρόσφατα ο νέος Κανονισμός (ΕΕ) 2022/1370 για την τροποποίηση του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1881/2006 όσον αφορά τα μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα ωχρατοξίνης Α σε ορισμένα τρόφιμα.

Φακελάκι… μαγικό! Αναστέλλει την ωρίμανση φρούτων και λαχανικών και επιμηκύνει το χρόνο ζωής τους

Μια καινοτόμος λύση βασισμένη σε φυτικά συστατικά, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα των ενεργών συσκευασιών σε φρούτα και λαχανικά.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα