Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
22.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

BQC – Business Quality Certification

spot_img

Η BQC είναι Διαπιστευμένος Ελληνικός Φορέας Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, που ειδικεύεται στην Αξιολόγηση – Έλεγχο – Πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης σύμφωνα µε τα Εθνικά και Διεθνή Πρότυπα, καθώς και στη Διεξαγωγή Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων με βάση αυτά.

Αναγνωρίζοντας πως κάθε οργανισμός ακολουθεί τη δική του δυναμική εξέλιξη μέσα στο τοπίο της παγκόσμιας αγοράς, η BQC προσεγγίζει κάθε επιχείρηση – πελάτη ως έναν επιχειρηματικό εταίρο. Το όραμά της είναι να προσθέτει αξία στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που συνεργάζεται, για να τους δίνει ώθηση να αναπτυχθούν.

Απευθύνεται σε όλων των ειδών τις επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στην ελληνική και τη διεθνή αγορά και θέλουν να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες απαιτήσεις σε θέματα Διαχείρισης Ποιότητας, Ασφάλειας Τροφίμων, Περιβαλλοντικής και Ενεργειακής Διαχείρισης, Υγείας και Ασφάλειας κ.α..

Τα πιστοποιητικά συμμόρφωσης που παρέχει είναι διαπιστευμένα από το Ε.ΣΥ.Δ. (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης) και από Φορείς Διαπίστευσης του εξωτερικού, καθιστώντας τα έγκυρα και αναγνωρίσιμα διεθνώς. . Η τεχνογνωσία, η εμπειρία, η εγκυρότητα και η παγκόσμια αναγνωρισιμότητα των πιστοποιητικών που εκδίδει έχουν παγιώσει τη διεθνή της παρουσία σε πάνω από 13 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τις υπηρεσίες που παρέχει η BQC, επικοινωνήστε στο +302112213726 ή στο info@bqc.gr.

www.bqc.gr

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φέτα: Αξιολόγηση ποιότητας σε συνάρτηση με το δοχείο ωρίμανσης – Μελέτη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Έλληνες επιστήμονες συνέκριναν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά φέτας που ωρίμασε σε ξύλινο βαρέλι, σε δοχείο από ανοξείδωτο χάλυβα και σε δοχείο από κασσίτερο.

Κοροϊδεύουν επίσημα το φυτικό γάλα: Καταγγελία για την περιπαικτική διαφήμιση “γάλα από ξύλο”

Μαίνεται ο "πόλεμος" μεταξύ της γαλακτοβιομηχανίας και της βιομηχανίας φυτικών ροφημάτων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα