Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
31.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

MarTe Consulting

spot_img

Η MarTe Consulting είναι ένας Φορέας Συμβουλευτικών Υπηρεσιών που παράγει Συμβουλευτικό έργο υψηλής ποιότητας, για ιδιωτικές Επιχειρήσεις, διαφόρους Οργανισμούς, Εκπαιδευτικά  Ιδρύματα καθώς και για φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Με έδρα στην Δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πόλη της Πάτρας, το προσωπικό της MARTE Consulting παράγει συμβουλευτικό Έργο Ανάπτυξης και Παρακολούθησης Συστημάτων Διαχείρισης (ISO, IFS, BRC) σε Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο των Τροφίμων αλλά και όχι μόνο.

Η MarTe Consulting προσφέρει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στο τομέα της Συμβουλευτικής για την προετοιμασία Φορέων και Επιχειρήσεων προκειμένου να αναπτύξουν και εφαρμόσουν Συστήματα Διαχείρισης ώστε να συμμορφωθούν και πιστοποιηθούν σύμφωνα με ισχύοντα Εθνικά και Διεθνή Πρότυπα και Προδιαγραφές. Ειδικότερα η επιχείρηση MarTe Consulting ειδικεύεται στην ανάπτυξη των παρακάτω Συστημάτων :

   ·    Διαχείρισης Ποιότητας  (ISO 9001, ISO 29990, ΕΛΟΤ 1433)

   ·    Ασφάλειας Πληροφοριών  (ISO/IEC 27001, ISO 20000)

   ·    Περιβαλλοντικής Διαχείρισης  (ISO 14001, EMAS III)

   ·    Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία  (OHSAS 18001, ΕΛΟΤ 1801)

   ·    Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων  (HACCP, ISO 22000, FSSC 22000, BRC)

   ·    Διαχειριστικής Επάρκειας  (ΕΛΟΤ 1429, ΕΛΟΤ 1431-1,-2,-3, ΕΛΟΤ 1435)

   ·    Σημάνσεις Συμμόρφωσης  (Σήμανση CE, ECO-LABEL)

Η MarTe Consulting παρέχει Συμβουλευτικές Υπηρεσίες σε φορείς του Δημοσίου καθώς και του Ιδιωτικού τομέα, σε περιφερειακό και Εθνικό επίπεδο. Εστιάζει στις μικρομεσαίες Ελληνικές επιχειρήσεις, που αποτελούν τη βάση του παραγωγικού ιστού της χώρας, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας, της ασφάλειας και κατά συνέπεια του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος των πελατών της.

Προετοιμασία Επενδυτικών Προτάσεων

Η απελευθέρωση των αγορών έχει δημιουργήσει περιθώρια νέων χρηματοδοτικών προϊόντων και ευκαιριών ώστε μια Επιχείρηση να μπορεί να αυξήσει τις πηγές χρηματοοικονομικών πόρων που έχει στην διάθεση της.

Εμείς στην MarTe Consulting μπορούμε να συνδράμουμε τέτοιες προσπάθειες και να βοηθήσουμε, μέσω του Δικτύου των Συνεργατών μας, στην διερεύνηση ευκαιριών χρηματοδότησης από πηγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μέσω συνεργαζόμενων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Συμβουλευτικής για την υπαγωγή Επιχειρήσεων σε επιδοτούμενα προγράμματα (Αναπτυξιακός Νόμος, ΕΣΠΑ, Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης κ.α.) μπορούμε να δώσουμε λύση στο ζήτημα της ανεύρεσης χρηματοοικονομικών πόρων για την ενίσχυση της Επιχείρησή σας.

Κατάρτιση Επιχειρηματικών Σχεδίων (Business Plan)

Η MarTe Consulting δραστηριοποιείται στην προετοιμασία Νέων Επιχειρήσεων οι οποίες βρίσκονται στο στάδιο του Αρχικού Σχεδιασμού, προκειμένου να τις συνδράμουν σχετικά, ώστε να οργανωθούν σύμφωνα με το υφιστάμενο Νομικό και Κανονιστικό πλαίσιο καθώς επίσης και σύμφωνα με τις τάσεις της εγχώριας και διεθνούς αγοράς.

Ένα βασικό βήμα για την ορθή οργάνωση της Επιχείρησης αποτελεί η εκπόνηση του Επιχειρηματικού Σχεδίου (Business Plan) που δεν είναι τίποτα άλλο από τον λεπτομερή σχεδιασμό της επιχειρηματικής ιδέας.

Η διαδικασία αυτή πρέπει να προηγείται της υλοποίησης της επιχειρηματικής ιδέας καθώς επίσης και της έναρξης των δραστηριοτήτων μιας νέας Επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και τις υπηρεσίες που προσφέρει, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της MarTe πατώντας ΕΔΩ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Συμπληρώματα διατροφής: Ή λανθασμένη ή άσκοπη η χρήση τους, σύμφωνα με μελέτη

Νέα μελέτη καταδεικνύει την αλόγιστη χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής.

Τι γίνεται με τα κομμάτια και τα περιττώματα αρουραίων στα τρόφιμα; Δεκάδες ανακλήσεις τροφίμων και λουκέτα σε εστιατόρια

Καταγραφή πρόσφατων περιστατικών και ανάλυση για τους λόγους παρουσίας τρωκτικών μέσα σε τρόφιμα ή σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας και σε εστιατόρια και για τους τρόπους εντοπισμού και αντιμετώπισης.

Τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα στις κορυφαίες αιτίες θανάτου στην Ευρώπη!

Ο ένας θάνατος στους πέντε στην Ευρώπη οφείλεται στην ανθυγιεινή διατροφή, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα