Πέμπτη, 10 Απριλίου, 2025
16.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα ΠΤΙ – ΜΠΕΡ mini και γεμιστά ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε.

ΑρχικήTop quality 4uΝέα ΠΤΙ - ΜΠΕΡ mini και γεμιστά ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε.
spot_img

Mini…βουτυρένια και γεμιστά με κρέμα σοκολάτας

Τα αγαπημένα και διαχρονικά Πτι Μπερ μπισκότα, τώρα και σε mini εκδοχή με βούτυρο αλλά και με γέμιση κρέμας σοκολάτας, παρουσίασε στην Έκθεση Food Expo 2023 η Τρικαλινή Βιομηχανία Μπισκότων ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε.

Είναι διαθέσιμα στους καταναλωτές σε πολύ όμορφες και ατομικές συσκευασίες νέου τύπου και κυκλοφορούν σε 3 κωδικούς:

- Advertisement -
  • Κλασσικά 190 gr
  • Γεμιστά με σοκολάτα 215 gr και
  • Mini 200 gr

Το βούτυρο παραμένει το βασικό συστατικό επιτυχίας, της αυθεντικής γαλλικής συνταγής, των μπισκότων Petit Beurre, στο οποίο οφείλουν και το όνομά τους, «μικρά βουτυρένια»!

Επιπλέον, τα νέα μπισκότα της ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε. δεν περιέχουν φοινικέλαιο, γεγονός που επιβεβαιώνει έμπρακτα την περιβαλλοντική ευαισθησία της εταιρείας, τόσο σε ό,τι αφορά στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί, όσο και με το πρώτο, μη ρυπογόνο και χωρίς καμινάδες εργοστάσιό της!

Η αγάπη, το όραμα, ο επαγγελματισμός και η συνεχής αναζήτηση και δημιουργία ποιοτικών, πρωτότυπων αλλά και παραδοσιακών γεύσεων κάνει τη ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε. να κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στην καρδιά των καταναλωτών!

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τι “κρύβεται” πίσω από τις καθημερινές ανακλήσεις τροφίμων λόγω μόλυνσης από μεταλλικά θραύσματα

Αν και οι βιομηχανίες τροφίμων εφαρμόζουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, τα λάθη δεν μηδενίζονται ακόμη και από τους κολοσσούς της βιομηχανίας τροφίμων.

Το «πότε» μετράει όσο το «τι» : Πως το timing των γευμάτων επηρεάζει την απώλεια βάρους – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Η ώρα που τρώμε είναι εξίσου σημαντική με το τι τρώμε, επηρεάζοντας τον μεταβολισμό, την όρεξη και τη γενικότερη υγεία.

Σήμα κινδύνου για τη δημόσια υγεία – Ανακαλύφθηκε άγνωστο έως σήμερα στέλεχος σαλμονέλας από Ιταλούς ερευνητές

Εμφάνιση Salmonella enterica που φέρει γονίδιο καρβαπενεμάσης bla OXA-181 στην Ιταλία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα