Δύο νέες, παραδοσιακές συνταγές κοτόπιτας και τυρόπιτας με Ηπειρωτικό χαρακτήρα!
Το 1999, σε μια γειτονιά της Αθήνας, ο Παναγιώτης και ο Ηλίας Καραχάλιος, ίδρυσαν ένα μικρό εργαστήριο, με σκοπό να διατηρήσουν και να αναδείξουν την πολύτιμη γαστρονομική τους κληρονομιά. Δε γνώριζαν, ότι το εργαστήριό τους σύντομα θα αποδεικνυόταν ανεπαρκές, για να χωρέσει τα όνειρα, τις φιλοδοξίες και την αυξανόμενη ζήτηση για τα προϊόντα ΡΟΔΟΥΛΑ!
Η ΡΟΔΟΥΛΑ βρίσκεται ψηλά, στον τομέα της εστίασης. Με τρεις, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής, δύο υποκαταστήματα, που λειτουργούν ως κέντρα διανομής, στη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη και μια ξεχωριστή μονάδα συσκευασίας και αποθήκευσης, που εκτείνεται εντυπωσιακά σε 12.000 τετραγωνικά μέτρα για προϊόντα λιανικής πώλησης, η εταιρία έχει επεκτείνει σημαντικά τις δραστηριότητές της. Επιπλέον, διαθέτει ιδιόκτητο στόλο 25 φορτηγών ψυγείων, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικές και αξιόπιστες παραδόσεις.
Η αφοσίωση της ΡΟΔΟΥΛΑΣ, στην ποιότητα και τη σταθερότητα των προϊόντων, παραμένει η ύψιστη προτεραιότητά της και αποδεικνύεται από τις πολυάριθμες διακρίσεις που έχει λάβει η εταιρία. Το 2017 κέρδισε το πρώτο της βραβείο ανώτερης ποιότητας και γεύσης, σηματοδοτώντας την αρχή μιας σειράς επιτευγμάτων. Σήμερα, κατέχει συνολικά 16 παγκόσμιες διακρίσεις στην Ευρώπη, απόδειξη της αδιάλειπτης επιδίωξής της για αριστεία.
Βασικό ορόσημο στην πορεία της αποτέλεσε η σύναψη στρατηγικών συνεργασιών, με μεγάλα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η κίνηση, αυτή, επέτρεψε στην εταιρία να επεκτείνει την εμβέλειά της και να φέρει τα εξαιρετικά προϊόντα της σε ένα ευρύτερο κοινό. Η παρουσία της στα σούπερ μάρκετ, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, έχει εδραιώσει τη θέση της ως ένα αξιόπιστο και περιζήτητο εμπορικό σήμα.
Αντλώντας έμπνευση από την πλούσια ελληνική γη και τις παραδοσιακές γεύσεις, η ΡΟΔΟΥΛΑ προσπαθεί συνεχώς να καινοτομεί και να δημιουργεί νέες, γαστρονομικές εμπειρίες. Βασιζόμενη στις ρίζες της στην Ήπειρο, παρουσίασε δύο νέες συνταγές, την Κοτόπιτα και την Τυρόπιτα από τη σειρά Ηπειρώτικες πίτες.
Ενσωματώνουν την ουσία της κληρονομιάς της ΡΟΔΟΥΛΑΣ, συνδυάζοντας τις γεύσεις, τα αρώματα και τις τεχνικές που περνούν από γενιά σε γενιά, με τη σύγχρονη τέχνη της μαγειρικής. Η νέα της σειρά, με ηπειρώτικο χαρακτήρα, αποτελείται από μια αρμονική συγχώνευση της παράδοσης της Ηπείρου και της καινοτομίας.
Το ιδιαίτερα τραγανό φύλλο δημιουργεί την τέλεια βάση, για να αγκαλιάσει την πλούσια γέμιση, στην πρώτη επιλογή, της Κοτόπιτας, με κοτόπουλο, πιπεριές και κατίκι Δομοκού και στη δεύτερη, της Τυρόπιτας, με το μοναδικό ΠΟΠ Τσαλαφούτι, μυζήθρα και γιαούρτι, που τη χρωματίζει με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο, καθιστώντας τη μοναδική. Οι Ηπειρώτικες πίτες, της ΡΟΔΟΥΛΑΣ και τα τρίγωνα τραγανά πιτάκια έχουν έρθει σε super έξυπνη συσκευασία των 650 g και αποτελούν την καλύτερη επιλογή για το γεύμα σας στη δουλειά, το σχολείο και την παρέα κάθε μέρα και κάθε ώρα!