ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΝέες καραμέλες ZERO 0% ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ-ΜΑΣΤΙΧΑ, από τη λάβδας!

Νέες καραμέλες ZERO 0% ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ-ΜΑΣΤΙΧΑ, από τη λάβδας!

2 λεπτά ανάγνωσης

Με 0% ΖΑΧΑΡΗ…χαϊδεύουν το λαιμό!

Από το 1953, οι καραμέλες λάβδας έχουν αγαπηθεί ως μικρές, καθημερινές γευστικές απολαύσεις για παιδιά και μεγάλους. Οι παραδοσιακές πολύχρωμες, καραμέλες μπίλιες, χωρίς περιτύλιγμα, που τις βρίσκαμε σε μεγάλα, γυάλινα βάζα των καταστημάτων τροφίμων και ζαχαροπλαστείων, εξελίχθηκαν με την πάροδο του χρόνου, στις γεμάτες ζωντάνια και φιλικές προς την οικογένεια, συσκευασίες λάβδας, που βρίσκονται στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Επιπλέον, οι νέες και σύγχρονες καραμέλες ZERO 0% ΖΑΧΑΡΗ, συσκευασμένες σε κομψά μαύρα κουτιά, έγιναν γρήγορα μια αγαπημένη, καθημερινή συνήθεια για τους ενήλικες καταναλωτές, που τις απολαμβάνουν, όλες τις ώρες της ημέρας, είτε στο σπίτι, είτε στο γραφείο, είτε ακόμη και στο αυτοκίνητο.

- Advertisement -

Αυτό, άλλωστε, είναι και το όραμα της εταιρίας – να δημιουργεί μικρές, καθημερινές στιγμές απόλαυσης! Με κάθε καραμέλα, ελπίζει να μας επανασυνδέει με τις αθώες στιγμές των παιδικών μας χρόνων και να μας προσφέρει μια γλυκιά απόδραση, από τη μονοτονία της καθημερινότητας.

Για περισσότερο από μισό αιώνα, η λάβδας βαδίζει σταθερά στο δρόμο της ανάπτυξης και κατέχει πλέον ηγετική θέση στην αγορά. Πρωταρχικό της μέλημα είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της, εξασφαλίζοντας την καλύτερη, δυνατή σχέση ποιότητας-τιμής, ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν τις καραμέλες της!

- Advertisement -

Μέσα από την καινοτομία, η εταιρία προσπαθεί συνεχώς να προσφέρει στους καταναλωτές, νέα και υψηλής ποιότητας προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τους. Ταυτόχρονα, παραμένει προσηλωμένη στο να επενδύει στη χώρα μας με υπευθυνότητα, διατηρώντας παράλληλα μια μακροπρόθεσμη προοπτική. Έτσι, διασφαλίζει τη συνεχή ανάπτυξη και τη διατήρηση της ηγετικής θέσης της, στην ελληνική αγορά.

Σήμερα, η λάβδας δραστηριοποιείται σε 35 χώρες του εξωτερικού, στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγών της, πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές, τους εργαζομένους και το περιβάλλον.

Οι καραμέλες ZERO 0% ΖΑΧΑΡΗ, ένα από τα brands της λάβδας, εμπλουτίζονται διαρκώς με νέες γεύσεις! Τελευταία προσθήκη, οι ZERO 0% ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ & ΜΑΣΤΙΧΑ. Απολαύστε ένα μοναδικό κοκτέιλ Ευκαλύπτου και Μαστίχας Χίου, να χαϊδεύει και να μαλακώνει το λαιμό σας.

Χωρίς ζάχαρη! Συμπληρώνουν τις ZERO 0% με ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ και ZERO 0% με ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ & ΜΕΛΙ.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ελλάδα: Τροφική δηλητηρίαση σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης: Η υπόθεση που έφτασε στον Άρειο Πάγο

Πώς αποδείχθηκε η τροφική δηλητηρίαση χωρίς εργαστηριακή εξέταση του γεύματος και τι έκρινε ο Άρειος Πάγος.

Το Cibum παρουσιάζει τις νέες οδηγίες της ΕΕ για τους επιμολυντές στα μεταποιημένα τρόφιμα και όσα πρέπει να τεκμηριώνουν οι επιχειρήσεις

Οι νέες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον προσδιορισμό των επιμολυντών κατά τη μεταποίηση τροφίμων

Σαλμονέλα σε ντοματίνια: Πάνω από 800 κρούσματα στην Ευρώπη – Νέα προειδοποίηση του ECDC

Πάνω από 160 νέα κρούσματα σε δέκα χώρες το 2026. Το ECDC προειδοποιεί για νέες εξάρσεις από μολυσμένα ντοματίνια.