Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
16.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τραχανάς λαχανικών με σπανάκι και πράσο από τη Βλάχα!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΤραχανάς λαχανικών με σπανάκι και πράσο από τη Βλάχα!
spot_img

Από αγνά υλικά και… vegan!

Το 1965, δύο αδέλφια, ο Επαμεινώνδας Παν. Μπεκιάρης και ο Ιωάννης Παν. Μπεκιάρης, ίδρυσαν την εταιρία ΑΦΟΙ Π. ΜΠΕΚΙΑΡΗ Ο.Ε., με διακριτικό τίτλο “Η Βλάχα” και με διάθεση να διατηρήσουν και να μοιραστούν τις αγνές συνταγές της αγαπημένης τους μητέρας, Όλγας Μπεκιάρη.

Η Βλάχα, έγινε συνώνυμη με την παραγωγή και εμπορία παραδοσιακών ελληνικών ζυμαρικών, φύλλου και κανταϊφιού! Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, παραμένει προσηλωμένη στην τέχνη της χειροποίητης παραγωγής, διασφαλίζοντας ότι κάθε προϊόν φέρει τις πλούσιες γεύσεις της παράδοσης.

Τραχανάς Ξινός, τριφτάδες, μπουλουγούρι, τουτουμάκια, χυλοπίτες, φύλλο ψιλό & χοντρό και ψιλό κανταΐφι, ήταν κάποια από τα πρώτα, απολαυστικά βήματα, της ελληνικής παραδοσιακής εταιρίας. Καθώς ο καιρός περνούσε και οι προτιμήσεις των καταναλωτών εξελίσσονταν, η Βλάχα μετατόπισε την εστίασή της στην παραγωγή ζυμαρικών. Με την ξεχωριστή γεύση, την απαράμιλλη ποιότητα και πιστή, στις παραδοσιακές μεθόδους, κέρδισε γρήγορα την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και εξασφάλισε μια περίοπτη θέση στο τραπέζι τους.

Ακόμα και μετά από πέντε δεκαετίες, η Βλάχα παραμένει υπό τη διαχείριση της οικογένειας Μπεκιάρη. Σήμερα, τα προϊόντα της, βρίσκονται στα περισσότερα καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλη τη χώρα!

Ο vegan Τραχανάς Λαχανικών, από σιμιγδάλι σκληρού σιταριού και λαχανικά, παρασκευάζεται από αγνά υλικά – σπανάκι και πράσο – και με απόλυτη φροντίδα και αγάπη, ακολουθώντας τη μυστική συνταγή, που περνάει από γενιά σε γενιά από τη δεκαετία του 1960. Διατηρώντας αναλλοίωτη την ποιότητά του, αυτή η εκδοχή του τραχανά, φτιάχνεται αποκλειστικά με λαχανικά, καλύπτοντας την αυξανόμενη ζήτηση για φυτικές επιλογές.

Στο site της Βλάχας θα βρείτε και υπέροχες συνταγές, να τον απολαύσετε!

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πίτσα: Πώς να αποτρέψετε την τροφική δηλητηρίαση από σαλμονέλα

Επιστημονική μελέτη για τον καταλληλότερο χρόνο ψησίματος και θερμοκρασίας, ώστε να θανατωθούν τα βακτήρια σαλμονέλας, εάν υπάρχουν στα υλικά παρασκευής.

Θάνατοι από τροφική δηλητηρίαση στο νοσοκομείο

Οι τροφικές δηλητηριάσεις στα νοσοκομεία, είναι ένας υποτιμημένος αλλά υπαρκτός και σοβαρός κίνδυνος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα