Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

WHITE EGG CHOCO! Ασπράδι ρόφημα με γεύση σοκολάτα από τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοWHITE EGG CHOCO! Ασπράδι ρόφημα με γεύση σοκολάτα από τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ!
spot_img

Φυσική πηγή πρωτεϊνών! Μια συσκευασία περιέχει 55g πρωτεΐνης!

Από την ίδρυσή της το 1996, η ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ Α.Ε. αποτελεί φάρο αριστείας στη βιομηχανία παραγωγής αυγών, απόδειξη της συνεργασίας δύο μεγάλων εταιρειών παραγωγής φρέσκων αυγών, με εμπειρία πάνω από μισό αιώνα στον τομέα. Σήμερα, η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της και χαίρει εκτίμησης για τη δέσμευσή της στο σεβασμό, την ποιότητα και τη συνέπεια προς τον καταναλωτή.

Η ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, που εκτείνονται σε 400 στρέμματα στο Χιλιομόδι Κορινθίας και στο Σχηματάρι Βοιωτίας. Η ετήσια παραγωγή και διανομή, άνω των 300 εκατομμυρίων αυγών, της εταιρείας υπογραμμίζει την ισχυρή παρουσία της στην αγορά.

Από το 2012, η εταιρεία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, ευθυγραμμίζοντας τις δραστηριότητές της με τη νομοθεσία της ΕΕ, ανανεώνοντας όλους τους κλωβούς και υιοθετώντας ποικίλες μεθόδους εκτροφής. Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα αυγών, όπως: Αυγά Ημέρας, Βιολογικά, Ελευθέρας Βοσκής, Αχυρώνα, παραλλαγές εμπλουτισμένες με ωμέγα 3, χαμηλής χοληστερόλης, αυγά εμπλουτισμένα με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και άλλα, εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη επιλογή, που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες.

Η ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ Α.Ε. διατηρεί πληθώρα ελληνικών και διεθνών πιστοποιήσεων, υπογραμμίζοντας την αφοσίωσή της στη διασφάλιση της ποιότητας. Τα υπερσύγχρονα εργαστήρια, οι αυτοματοποιημένες διαδικασίες συλλογής και οι αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι εδραιώνουν περαιτέρω τη φήμη της εταιρείας για αυγά υψηλής ποιότητας.

Μέσω της θυγατρικής της, SOVIMO HELLAS S.A., προμηθεύει ένα ευρύ φάσμα- 40 διαφορετικών κωδικών– προϊόντων αυγών σε διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων ξενοδοχειακών αλυσίδων, εταιρειών catering, αρτοποιείων και κατασκευαστών τροφίμων. Από υγρά και κονιοποιημένα προϊόντα αυγών-ασπράδι, κρόκο ή ολόκληρο αυγό– έως προμαγειρεμένες ομελέτες, μείγματα για αυγά scrambled, έτοιμα βρασμένα και αποφλοιωμένα αυγά αλλά και βαμμένα πασχαλινά αυγά, τα προϊόντα της εταιρείας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα μαγειρικών απαιτήσεων.

Αξιοποιεί υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, ένα ιδιόκτητο εργοστάσιο παραγωγής πτηνοτροφών, μια ικανή τεχνική ομάδα και ένα ιδιόκτητο στόλο φορτηγών-ψυγείων για να διασφαλίζει τη φρεσκάδα και την ποιότητα των προϊόντων της. Παραμένει σταθερή στην αποστολή της να προσφέρει απαράμιλλη καθαρότητα, γεύση και διατροφική αξία στους καταναλωτές. Από την επιλογή των νεοσσών έως τη διανομή, οι σχολαστικές διαδικασίες και οι τεχνολογίες αιχμής της εταιρείας διασφαλίζουν ότι κάθε αυγό πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Μεταξύ των καινοτόμων προϊόντων της, η ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ παρουσιάζει το WHITE EGG CHOCO, ένα ρόφημα με γεύση σοκολάτας από ασπράδι αυγού, πλούσιο σε πρωτεΐνες, απαραίτητες για τη διατήρηση των μυών και την υγεία των οστών. Δροσιστικό ρόφημα, που όταν συνδυάζεται με γάλα, χυμούς ή φρούτα σε ένα απολαυστικό smoothie είναι αναζωογονητικό, νόστιμο και θρεπτικό!

Διατίθεται σε συσκευασίες των 500ml και σε ακόμη 2 γεύσεις: Ασπράδι Ρόφημα Λεμόνι και Ασπράδι Ρόφημα Φράουλα.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο