Παρασκευή, 21 Μαρτίου, 2025
16 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

υγεία

Αρχικήυγεία

Τα υψηλότερα επίπεδα τριγλυκεριδίων στον οργανισμό έχουν και μία θετική πλευρά

Αντικρουόμενα αποτελέσματα σε σχέση με τους κινδύνους από την παρουσία υψηλών επιπέδων στον ανθρώπινο οργανισμό.

Πως Νευροεπιστήμονας άλλαξε γνώμη και άρχισε να παίρνει πολυβιταμίνες

Θετικά τα αποτελέσματα των πολυβιταμινών όσον αφορά τη γήρανση του εγκεφάλου.

Μελέτη σε δείκτες υγείας αιωνόβιων αποκαλύπτει τα μυστικά της μακροζωίας

Όσοι έχουν φτάσει τα 100 έχουν χαμηλότερα επίπεδα γλυκόζης, κρεατινίνης και ουρικού οξέος από τα εξήντα τους και μετά.

Πως επηρέασαν τα μέτρα για τον COVID-19 τα τροφιμογενή παθογόνα

Συσχέτιση υψηλής δραστηριότητας παθογόνων με χαλάρωση των μέτρων της πανδημίας.

Διαβήτης: Ερευνητές προτείνουν μείωση του ορίου διάγνωσης για γυναίκες κάτω των 50 ετών λόγω της περιόδου

Στις γυναίκες τα επίπεδα γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης, ίσως είναι λανθασμένα λόγω  της απώλειας αίματος κατά την περίοδο.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σαλμονέλα και σε παστάκια – Επείγουσα ανάκληση μετά από δεκάδες ασθένειες

Πωλήθηκαν σε ζαχαροπλαστεία αλλά και σε χώρους όπως καφετέριες, ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Πώς η Ουγγαρία μείωσε τις τιμές των τροφίμων κατά 50% σε μία νύχτα!

Η πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν εν μία νυκτί μείωσε τις τιμές των τροφίμων - Η μείωση μερικά δημοφιλή τρόφιμα φτάνει και το 50%

Νέα προειδοποίηση για τη Σοκολάτα Dubai – Καρκινογόνα συστατικά, απομίμηση σοκολάτας και επικίνδυνες χρωστικές

Νέες εργαστηριακές αναλύσεις προϊόντων σοκολάτας Dubai, επιβεβαιώνουν ότι πολλοί παραγωγοί, χρησιμοποιούν επικίνδυνες και κακής ποιότητας πρώτες ύλες και προσπαθούν να παραπλανήσουν τους καταναλωτές
spot_img

Ροή Ενημέρωσης