Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου, 2025
9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αφοι Κομπατσιάρη: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων / Γεωπόνο

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΑφοι Κομπατσιάρη: Θέση εργασίας για Τεχνολόγο Τροφίμων / Γεωπόνο
spot_img

Με παρουσία σε 30 πόλεις της Ελλάδος, η Εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της μαζικής σίτισης.

Η Αφοί Κομπατσιάρη ΑΕ μεγάλη εταιρεία μαζικής εστίασης, αναζητά άτομο για τη στελέχωση νέας θέσης εργασίας του Τμήματος Διαχείρισης στην Ποιότητας Βορείου Ελλάδος (έδρα Θεσσαλονίκη).

Εκπαίδευση και Προϋπηρεσία:

  • Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ Γεωπόνου-Τεχνολόγου Τροφίμων ή συναφούς αντικειμένου με τρόφιμο
  • Επαρκής γνώση συστημάτων Ασφάλειας & Ποιότητας Τροφίμου (ISO 22000, 9001)
  • Μεταπτυχιακός τίτλος θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν
  • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως
  • Άριστη γνώση Αγγλικών

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μην το φοβάστε… Πέντε φλιτζάνια καφέ κάνουν καλό σε άτομα με καρδιακή αρρυθμία

Ερευνητές παρακολούθησαν 2.400 ανθρώπους με κολπική μαρμαρυγή για τρία χρόνια.

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο