Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
21.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Lidl De: Ανάκληση δημοφιλούς μπισκότου – Κίνδυνος τραυματισμού

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνLidl De: Ανάκληση δημοφιλούς μπισκότου – Κίνδυνος τραυματισμού
spot_img

Τα μπισκότα μπορεί να περιέχουν μεταλλικά κομμάτια.

Λόγω παρουσίας ξένου σώματος που ενέχει κίνδυνο τραυματισμού για τους καταναλωτές ανακαλούνται απ΄όλα τα καταστήματα Lidl στη Γερμανία τα μπισκότα Sondey Soft Baked Cookies Λευκή Σοκολάτα & Λεμόνι. Τα μπισκότα είναι προέλευσης Ολλανδίας, με ημερομηνία Best before πριν την 13η Δεκεμβρίου 2024, αριθμό παρτίδας 2334809 και παρασκευάζονται από την εταιρεία Banketbakkerij Merba BV. Όπως αναφέρει η εταιρεία, δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι το εν λόγω προϊόν δεν περιέχει μεταλλικά ξένα σώματα.

Λόγω του πιθανού κινδύνου τραυματισμού εάν καταναλωθεί, οι πελάτες θα πρέπει οπωσδήποτε να προσέξουν την ανάκληση και σε καμία περίπτωση να μην καταναλώσουν το επηρεαζόμενο προϊόν.

Είδος:
Περιεχόμενα: 210g
Καλύτερη ημερομηνία: 13 Δεκεμβρίου 2024
Παρτίδα: Αριθμός παρτίδας 2334809
Κατασκευαστής: Banketbakkerij Merba BV

Για λόγους συνεπούς προστασίας των καταναλωτών, η Lidl στη Γερμανία αντέδρασε αμέσως και αφαίρεσε το επηρεαζόμενο προϊόν από την πώληση. Το προϊόν μπορεί να επιστραφεί σε όλα τα καταστήματα Lidl. Το τίμημα αγοράς φυσικά θα επιστραφεί, ακόμη και χωρίς την επίδειξη της απόδειξης.

Η ανάκληση αφορά μόνο το προϊόν «Sondey Soft Baked Cookies White Chocolate & Lemon, 210g». Άλλα προϊόντα που πωλούνται από τη Lidl στη Γερμανία, ιδίως άλλα προϊόντα από τον κατασκευαστή Banketbakkerij Merba BV, δεν επηρεάζονται από την ανάκληση.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Απάτη τροφίμων: Πως μας πλασάρουν Ιαπωνική τσιπούρα για… φαγκρί! Πως μπορούμε να τα ξεχωρίζουμε

Το πελαγίσιο φαγκρί της μεσογείου Pargus pargus θεωρείται πολύ πιο ποιοτικό ψάρι και πιο ακριβό από την κόκκινη ιαπωνική τσιπούρα και η παραπλάνηση πάει σύννεφο!

Απαγορευμένο φυτοφάρμακο σε ελληνικό ελαιόλαδο: Η απάντηση της GAEA στο cibum

H GAEA λήγει τη συνεργασία με το ελαιοτριβείο - "Κυνήγι" για να εντοπιστεί ο αγρότης/ελαιοπαραγωγός - Μετά τη Δανία και τη Ρουμανία, το ελληνικό ελαιόλαδο GAEA αποσύρεται και από Νορβηγία και Γερμανία.

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Πως σχηματίζεται η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη της καρκινογόνου ουσίας.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα