Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου, 2024
6.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πρόστιμο σε σουβλατζίδικο στη Θεσσαλονίκη για το ελαιόλαδο

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΠρόστιμο σε σουβλατζίδικο στη Θεσσαλονίκη για το ελαιόλαδο
spot_img

Παράβαση των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ από σουβλατζίδικο στη Θεσσαλονίκη.

Η Περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης επέβαλε πρόστιμο σε ψητοπωλείο για έλλειψη παραστατικών και τιμολογίου σε ελαιόλαδο. Όπως αναφέρεται στην δημόσια ανακοίνωση «στην κουζίνα της ανωτέρω επιχείρησης βρέθηκε προς χρήση μία ανοικτή πλαστική συσκευασία 5L εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου με περιεχόμενο περίπου 1,5L και με ημερομηνία λήξης 31/12/2025 για το οποίο δεν κατείχε Τιμολόγιο Αγοράς- Παραστατικό εμπορίας και διακίνησης του».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η “μυστική” και απλή μέθοδος να τρώτε ζυμαρικά και να αδυνατίζετε…

Πολλές μελέτες δικαιώνουν τα ζυμαρικά ως τροφή απώλειας βάρους, μείωσης σακχάρου και προστασίας του εντέρου, υπό μία πολύ απλή και βολική προϋπόθεση.

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο