Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
24.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εύκολη συνταγή για πατάτες στο Air fryer

ΑρχικήΟικιακάΣυνταγέςΕύκολη συνταγή για πατάτες στο Air fryer
spot_img

Έτοιμες μόλις σε 25 λεπτά.


Μάθετε πώς να φτιάχνετε τέλεια καρυκευμένες και τραγανές ψητές πατάτες στη φριτέζα σας. Αυτή η απλή συνταγή είναι ιδανική για κάθε γεύμα και είναι έτοιμη σε μόλις 25 λεπτά. Το αποτέλεσμα είναι τέλεια καρυκευμένες ψητές πατάτες με τραγανό εξωτερικό και αφράτο εσωτερικό.

Συστατικά για 4 μερίδες:

500 γρ πατάτες baby

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

1 κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού δεντρολίβανο αποξηραμένο

1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη

Μέθοδος:

Προετοιμάστε τις πατάτες: πλύνετε και κόψτε στη μέση. Έπειτα πασπαλιστείς τις πατάτες με ελαιόλαδο, θαλασσινό αλάτι, αποξηραμένο δεντρολίβανο και σκόνη σκόρδου. Προθερμάνετε τη φριτέζα αέρα στους 200°C. Τοποθετήστε τις πατάτες στο καλάθι της φριτέζας. Μαγειρέψτε για 25 λεπτά, ανακινώντας το καλάθι μέχρι τη μέση. Μόλις είναι έτοιμες αφαιρέστε από τη φριτέζα και σερβίρετε αμέσως. Σε αντίθεση με το βαθύ τηγάνισμα, σε αυτήν τη περίπτωση δεν θα χρειαστεί να τοποθετήσετε χαρτί για να απορροφήσει το επιπλέον λάδι!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πιπεριές: Ποιο χρώμα είναι πιο υγιεινό;

Οι πιπεριές είναι γνωστές για τα πολλαπλά τους οφέλη για την υγεία, αλλά η διαφορά στο χρώμα τους μπορεί να υποδηλώνει διαφοροποιημένη περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά.

Μέχρι πόσα πατατάκια με πράσινα σημάδια μπορείτε να φάτε για να μην αρρωστήσετε

Επειδή υπάρχουν μέσα σε σακουλάκι γνωστής εταιρείας, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να τα καταναλώσετε.

Listeria monocytogenes σε εστιατόρια και καφέ: Ποια τα επικίνδυνα σημεία επιμόλυνσης και πώς μεταφέρεται

Η παρουσία L. monocytogenes στο περιβάλλον και τυχόν αποτυχίες στις GMP θα μπορούσαν να προωθήσουν την επιμόλυνση των τροφίμων με αυτό το παθογόνο, που αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για τους καταναλωτές.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο