Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
36.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Eπείγουσα προειδοποίηση προς τους πλανόδιους πωλητές

ΑρχικήΝέαEπείγουσα προειδοποίηση προς τους πλανόδιους πωλητές
spot_img

Επείγουσα ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης δικαιολογητικών Β΄ φάσης της προκήρυξης με id 167 για το πλανόδιο εμπόριο.

Η Διεύθυνση Εμπορίου και Απασχόλησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υπενθυμίζει ότι :

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. οικ.181546(329)/11-3-2024 απόφαση κατακύρωσης των οριστικών πινάκων κατάταξης των υποψηφίων, [που έχει αναρτηθεί στις 11/03/2024, στο Ο.Π.Σ.Α.Α. (https://openmarket.mindev.gov.gr), και στο διαδικτυακό τόπο της Περιφέρειας (www.pkm.gov.gr), και στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ)], η προθεσμία της Β΄ φάσης λήγει σε 90 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα της ανάρτησης των οριστικών αποτελεσμάτων.

Δηλαδή η προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών λήγει στις 10/06/2024 . Μετά από τη λήξη της προθεσμίας αυτής, η Υπηρεσία θα καλέσει τους επιλαχόντες κατά σειρά στους πίνακες κατάταξης

Οι όποιες αιτήσεις των δικαιούχων παράτασης (κατηγορίας 2 για τους παραγωγούς και κατηγορίας Β και Ε για τους επαγγελματίες), σύμφωνα με την προκήρυξη, θα πρέπει να υποβληθούν πριν τη λήξη της παραπάνω καταληκτικής ημερομηνίας, πλήρως αιτιολογημένες, καταγράφοντας τους πραγματικούς λόγους και υποβάλλοντας συνημμένα κάθε σχετικό έγγραφο που να αιτιολογεί το αίτημα παράτασης, αναφέροντας παράλληλα και το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για το οποίο ζητείται η παράταση.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τι γίνεται με τα κομμάτια και τα περιττώματα αρουραίων στα τρόφιμα; Δεκάδες ανακλήσεις τροφίμων και λουκέτα σε εστιατόρια

Καταγραφή πρόσφατων περιστατικών και ανάλυση για τους λόγους παρουσίας τρωκτικών μέσα σε τρόφιμα ή σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας και σε εστιατόρια και για τους τρόπους εντοπισμού και αντιμετώπισης.

Τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα στις κορυφαίες αιτίες θανάτου στην Ευρώπη!

Ο ένας θάνατος στους πέντε στην Ευρώπη οφείλεται στην ανθυγιεινή διατροφή, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Νέα προειδοποίηση από το ΥΠΕΝ για τα πλαστικά καλαμάκια – Κυρώσεις για τους παραπλανητικούς ισχυρισμούς

Τέλος στους αυθαίρετους ισχυρισμούς «πολλαπλών χρήσεων» ή «επαναχρησιμοποιήσιμο» σε πλαστικά προϊόντα, όπως τα καλαμάκια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα