Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
9.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αύξηση 11,5% των νέων επιχειρήσεων την τελευταία 3ετία.

ΑρχικήΝέαΑύξηση 11,5% των νέων επιχειρήσεων την τελευταία 3ετία.
spot_img

Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα έρευνας για την αύξηση νέων επιχειρήσεων, αυξήσεις μισθών, αύξηση εργατικού δυναμικού, επαγγέλματα με μεγαλύτερη ζήτηση. Το www.e–forologia.gr παρουσιάζει σήμερα μια ολοκληρωμένη έρευνα για τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας κατά την τελευταία 3ετία στην οποία, μεταξύ άλλων διαπιστώνεται μια συνεχόμενη αύξηση του αριθμού των επιχειρήσεων ιδιωτικού τομέα η οποία κατά την τελευταία 3ετία διαμορφώθηκε στο 11,5%. Το 2018 δραστηριοποιούνταν 247.000 ενώ σήμερα λειτουργούν 279.000.

Εν μέσω πανδημίας παρατηρήθηκε αύξηση κατά 5% των νέων επιχειρήσεων σε σχέση με το 2019.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο