Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
11.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

22 Βραβεία Ανώτερης Γεύσης σε 22 προϊόντα Lidl.

ΑρχικήΝέα22 Βραβεία Ανώτερης Γεύσης σε 22 προϊόντα Lidl.
spot_img

cibum team

Το International Taste Institute, μέσω της αμερόληπτης διαδικασίας της «τυφλής δοκιμής» και με στόχο την ανάδειξη τροφίμων και ποτών ανώτερης ποιότητας και γεύσης παγκοσμίως, απένειμε 22 Βραβεία Ανώτερης Γεύσης σε προϊόντα της Lidl Ελλάς.

Στη διαδικασία γευσιγνωσίας συμμετείχαν καταξιωμένοι chefs και sommeliers, οι οποίοι μέσω μιας αυστηρής μεθοδολογίας ανέδειξαν και βράβευσαν με 1 και 2 αστέρια γεύσης, τα παρακάτω προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας της Lidl Ελλάς.

Με 2 αστέρια:

-Κάστανα Μελιβοίας

– Αβοκάντο Κρήτης

– Γύρος κοτόπουλο προψημένος

– Κοτόπουλο εκτροφής καλαμποκιού 65%

– Μπριζόλα βόεια Α/Ο μαριναρισμένη

– Γαλοπούλα ψητή κομμάτι «Αγροικία»

– Ψωμί για τοστ σταρένιο «Χρυσός Μύλος»

– Κριτσίνια με ηλιόσπορους «Χρυσός Μύλος»

– Κουλούρι με φρέσκο τυρί

– Βαλσάμικο με μέλι 16%

– Πορτοκαλάδα με ανθρακικό 20% «Freeway»

– Χυμός Energy κόκκινο 100% «Eviva»

– Φρουτοποτό βύσσινο 20% «Eviva»

– Αυγά αχυρώνα Μ

– Αυγά αχυρώνα L

– Αυγά φρέσκα ελευθέρας βοσκής M

 Mε 1 αστέρι:

– Τυροκαυτερή «Chef Select»

– Μουσακάς «Chef Select»

– Παξιμάδι τύπου Κυθήρων «Χρυσός Μύλος»

– Λουκουμάς

– Χυμός πορτοκάλι 100% «Eviva»

– Χυμός πολυβιταμ. 9 φρούτα 100% «Eviva»

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο