Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
16.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Lay’s Tzatziki: Πατατάκια με γεύση Ελλάδας δημιούργησε η PepsiCo

ΑρχικήΝέαLay's Tzatziki: Πατατάκια με γεύση Ελλάδας δημιούργησε η PepsiCo
spot_img

Η PepsiCo χαρακτηρίζει την Ελλάδα εμβληματικό προορισμό και δημιουργεί πατατάκια με γεύση τζατζίκι.

Ενώ χιλιάδες μίλια χωρίζουν τις ΗΠΑ από τους εμβληματικούς παγκόσμιους προορισμούς, η αγαπημένη μάρκα τσιπς της Αμερικής, μεταφέρει τους θαυμαστές σε αυτές τις τοποθεσίες με έναν τρόπο που Μόνο η LAY’S® μπορεί: μέσω της γεύσης. Αυτό το καλοκαίρι, η Lay’s προσκαλεί τους καλοφαγάδες να κάνουν ένα γαστρονομικό ταξίδι με την κυκλοφορία της νέας σειράς Global Flavors που περιλαμβάνει τρεις γεύσεις πατάτας εμπνευσμένες από το εξωτερικό.

Οι γεύσεις Lay’s Wavy Tzatziki, Lay’s Masala και Lay’s Honey Butter, εμπνευσμένες από την Ελλάδα, την Ινδία και την Κορέα, βγήκαν στα ράφια των καταστημάτων στις ΗΠΑ αυτόν τον μήνα για περιορισμένο χρονικό διάστημα, βοηθώντας τους θαυμαστές να γνωρίσουν τις γεύσεις αυτών των χωρών χωρίς να χρειάζεται να πατήσουν το πόδι τους σε αεροπλάνο. Πρόκειται για: 

  • Τα τσιπς πατάτας Lay’s Wavy Tzatziki  με γεύση εμπνευσμένη από τις αναζωογονητικές ελληνικές γεύσεις γιαουρτιού, λεμονιού, άνηθου, σκόρδου και άλλων μοναδικών στοιχείων, με αποτέλεσμα μια τραγανή εμφάνιση στο κρεμώδες μεσογειακό κλασικό. 
  • Τα τσιπς πατάτας με γεύση Masala της Lay  που περιέχουν μια απολαυστική συγχώνευση μπαχαρικών, όπως κύμινο, κόλιανδρο, κουρκουμά και πιπέρι, που χρησιμεύουν ως εισιτήριο μονής διαδρομής στον κόσμο των λαχταριστών γεύσεων που βρίσκονται στα παραδοσιακά πιάτα Masala.
  • Τα τσιπς πατάτας με γεύση βούτυρο μελιού Lay’s  προσφέρουν ένα υπέροχο μείγμα μελιού βουτύρου και γεύσεων βουτύρου, μεταφέροντας τους καταναλωτές στο σπίτι αυτού του αγαπημένου συνδυασμού, την Κορέα.

“Οι θαυμαστές μας συχνά δημοσιεύουν για τις διασκεδαστικές γεύσεις που βλέπουν ταξιδεύοντας στο εξωτερικό και τις ζητούν συνεχώς εδώ. Τώρα, στο αποκορύφωμα της ταξιδιωτικής σεζόν, είμαστε ενθουσιασμένοι που κάνουμε αυτά τα όνειρα πραγματικότητα και τους φέρνουμε την περιπέτεια σε κάθε μπουκιά της σειράς παγκόσμιων γεύσεων», δήλωσε η Tina Mahal, ανώτερη αντιπρόεδρος μάρκετινγκ, PepsiCo Foods North America.

Επιπλέον η Lay’s προσφέρει σε έναν τυχερό την ευκαιρία να κερδίσει ένα ταξίδι σε μια από τις χώρες προέλευσης γεύσης, είτε στην Ινδία, την Κορέα ή Ελλάδα. Μεταξύ 12 Αυγούστου και 28 Σεπτεμβρίου, οι θαυμαστές μπορούν να εισέλθουν για να κερδίσουν σαρώνοντας τον κωδικό QR στο πίσω μέρος μιας τσάντας με γεύσεις Lay’s Wavy Tzatziki, Lay’s Masala ή Lay’s Honey Butter ή επισκεπτόμενοι το laysflavordrop.com. Για περισσότερες πληροφορίες και επίσημους κανόνες, δείτε  εδώ.

Επιπλέον, δείτε πώς οι παγκόσμιες παραλλαγές του Lay χρησιμεύουν ως “πύλες πατάτας” για τους καταναλωτές για να γνωρίσουν τις γεύσεις του Lay από άλλες χώρες χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψουν στο εξωτερικό σε ένα νέο διαδικτυακό βίντεο, εδώ.

Οι γεύσεις — εμπνευσμένες από γεύσεις από την Ελλάδα, την Ινδία και την Κορέα — είναι διαθέσιμες σε καταστήματα λιανικής σε εθνικό επίπεδο και στο Snacks.com για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Κονσέρβες: Τι συμβαίνει με τις καρκινογόνες επικαλύψεις

Η χημική ουσία δισφαινόλη Α θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο στην ανθρώπινη υγεία ακόμη και σε πολύ μικρότερες ποσότητες από ό,τι θεωρούνταν προηγουμένως αποδεκτές.

Εμφιαλωμένα νερά: Νέα μελέτη βρήκε χημικά PFAS στο 99% των δειγμάτων – Τι μπορούν να κάνουν οι καταναλωτές

Νέα μελέτη αποκάλυψε πως τα «για πάντα χημικά» PFAS υπάρχουν στο 99% των εμφιαλωμένων νερών.

Τα αντικολλητικά τηγάνια προκαλούν προκαλούν δυσλειτουργία του σπέρματος!

Ερευνητές συσχετίζουν την παρουσία μικροπλαστικών από υλικό που χρησιμοποιείται σε αντικολλητικά τηγάνια με μειωμένη ποιότητα και αριθμό σπέρματος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο