Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου, 2024
17.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ελληνικό κρασί: Γιατί οι εξαγωγές μένουν στάσιμες;

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΕλληνικό κρασί: Γιατί οι εξαγωγές μένουν στάσιμες;
spot_img

Τι κάνουμε λάθος.

Tα εισαγόμενα κρασιά στην Ιρλανδία

Οι Έλληνες οινοπαραγωγοί πρέπει να είναι περήφανοι για τα κρασιά που δημιουργούν με μεράκι αλλά και σκεπτικοί που οι εξαγωγές των κρασιών αυτών είναι ακόμα σε εμβρυακό επίπεδο.

Γιατί να μην μπορούμε να βρούμε τις διόδους στις αγορές της ΕΕ.

Για παράδειγμα, στην Ιρλανδία, τα κρασιά από την Χιλή “παίζουν μπαλίτσα” ενώ στην εδώ αγορά υπάρχουν μόνο 3(!) ετικέτες Ελληνικών κρασιών. https://www.thetimes.com/article/8e29add3-c48f-4e04-bb19-58239bf004ed?shareToken=40a967374481f43605e678af0c2bde9e

Κάτι κάνουμε λάθος. Και οι εξαγωγές μένουν στάσιμες…

https://www.ypaithros.gr/keosoe-poies-xores-eksagetai-elliniko-krasi/

*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, στο Τμήμα των  Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ (UL) στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: funfood16@gmail.com

Twitter: @yanzabet

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο