Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
14.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τα McDonlad’s Ιαπωνίας αίρουν τους περιορισμούς στο χρώμα μαλλιών των εργαζομένων

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΤα McDonlad's Ιαπωνίας αίρουν τους περιορισμούς στο χρώμα μαλλιών των εργαζομένων
spot_img

Η αλυσίδα fast food McDonald’s στην Ιαπωνία αποφάσισε να επιτρέψει στους εργαζόμενους να έχουν ότι χρώμα μαλλιών θέλουν προκειμένου να αντιμετωπίσει την έλλειψη εργατικού δυναμικού.

Η McDonald’s Co της Ιαπωνίας ανακοίνωσε σήμερα ότι θα άρει τους περιορισμούς στο χρώμα των μαλλιών για τους εργαζόμενους, ελπίζοντας να βελτιώσει το εργασιακό περιβάλλον και να προσελκύσει περισσότερους εργαζόμενους εν μέσω έλλειψης εργατικού δυναμικού.

Η ιαπωνική μονάδα της αλυσίδας γρήγορου φαγητού απαιτούσε το χρώμα των μαλλιών των εργαζομένων να φαίνεται «φυσικό», αλλά αποφάσισε να αναθεωρήσει την πολιτική της εμφάνισης για να επιτρέψει μεγαλύτερη ποικιλομορφία.

Η νέα πολιτική, η οποία εισήχθη σε δοκιμαστική βάση σε ένα κατάστημα της Οσάκα, είχε θετικό αντίκτυπο, με το κατάστημα να αναφέρει τριπλάσια αύξηση των νέων προσλήψεων τον Απρίλιο σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, ανέφερε.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό μέσο mainichi, η McDonald’s άλλαξε επίσης την πολιτική της εμφάνισης και τον Αύγουστο του 2021 οπότε επέτρεψε στους υπαλλήλους να αφήσουν μούσι, λαμβάνοντας υπόψη διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένης της θρησκείας.

Και η Starbucks Coffee Japan Ltd. αναθεώρησε τον ενδυματολογικό της κώδικα για να επιτρέπει στους εργαζόμενους να επιλέξουν το στυλ που προτιμούν, ενώ και η Food & Life Companies Co. έχει επίσης χαλαρώσει τον ενδυματολογικό κώδικα για τους υπαλλήλους της αλυσίδας σούσι Sushiro.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο