Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
20.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διεθνής Έκθεση Οίνων-Ποτών ProWein 2025: Πρόσκληση συμμετοχής από την Περιφέρεια Αττικής

ΑρχικήΝέαΔιεθνής Έκθεση Οίνων-Ποτών ProWein 2025: Πρόσκληση συμμετοχής από την Περιφέρεια Αττικής
spot_img

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή επιχειρήσεων σε περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής στη Διεθνή Έκθεση Οίνων-Ποτών ProWein 2025.

Η Περιφέρεια Αττικής απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή επιχειρήσεων σε περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής στη Διεθνή Έκθεση Οίνων-Ποτών ProWein 2025 για συμμετοχή επιχειρήσεων σε περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής στην  διεθνή έκθεση οίνου και αλκοολούχων ποτών “PROWEIN 2025” που θα πραγματοποιηθεί από 16-18 Μαρτίου 2025 στο εκθεσιακό κέντρο “Messe Dusseldorf – Exhibition Centre”, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. 

Η πρόσκληση απευθύνεται μόνο σε επιχειρήσεις οίνων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της
χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας.
H ProWein είναι μια από τις κορυφαίες εκθέσεις για τον οίνο και τα αλκοολούχα ποτά παγκοσμίως. Η 29η Διεθνής Έκθεση ProWein (2024) πραγματοποιήθηκε δυναμικά με το σύνολο των επισκεπτών να ξεπερνά τους 47.000 από 135 χώρες, ενώ ο αριθμός των εκθετών έφτασε τους 5.400 από 65 χώρες. Για τους Έλληνες οινοποιούς, η Διεθνής Έκθεση ProWein έχει ιδιαίτερη σημασία, δεδομένου ότι η Γερμανία απορροφά, αναλόγως της χρονιάς, από το 39 έως και 50% του συνόλου των ελληνικών εξαγωγών οίνων.

Η Περιφέρεια Αττικής αποσκοπώντας στην στήριξη της προσπάθειας για την ανάδειξη και την προώθηση των εξαιρετικής ποιότητας οίνων και ποτών της, θα επιδοτήσει το κόστος της συμμετοχής επιχειρήσεων – εκθετών κατά 80% για την ενοικίαση χώρου εντός ομαδικού περιπτέρου (το υπόλοιπο 20% θα το επιβαρυνθούν οι εκθέτες). Η τιμή ενοικίασης χώρου – κατασκευής περιπτέρου ανά τ.μ. ανέρχεται στα 550€ και το Registration Fee (ανά εκθέτη) στα 345€.

Τα γωνιακά περίπτερα θα κοστίσουν 10% επιπλέον ανά τ.μ. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά εκθεμάτων στην έκθεση. Το τελικό συνολικό κόστος συμμετοχής ανά εκθέτη μετά την ανωτέρω επιδότηση, ο αριθμός των εκθετών και ο χώρος που θα δοθεί, θα καθοριστούν το επόμενο χρονικό διάστημα από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece) που θα επιμεληθεί του
Εθνικού Περιπτέρου.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις της Αττικής καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους προσκομίζοντας όλα τα παραπάνω καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην πρόσκληση έως και την Πέμπτη 26 Σεπτεμβίου 2024 στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotiki1@patt.gov.gr και κοινοποίηση στα emails που αναφέρονται στην πρόσκληση.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Προσοχή στα γυάλινα μπουκάλια με βιδωτό καπάκι – Μετανάστευση τοξικών ενώσεων

Τα γυάλινα σκεύη με βιδωτό καπάκι μπορεί να περιέχουν φθαλικές ενώσεις.

Ελληνικά εστιατόρια: Ποιο αντέχει δημόσια βαθμολόγηση για υγιεινή και ασφάλεια;

Το παράδειγμα της Βρετανίας όπου τα αποτελέσματα των επιθεωρήσεων για την ασφάλεια τροφίμων δημοσιοποιούνται και αναρτώνται στα εστιατόρια, απέχει πολύ από την ελληνική πραγματικότητα

Επιτραπέζιες ελιές: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη Υδροξυτυροσόλης

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί, στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της, ως πρόσθετο τροφίμων.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο