Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου, 2024
16 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μαρινάτο σκουμπρί φιλέτο: Νέο premium προϊόν από την Trikalinos

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΜαρινάτο σκουμπρί φιλέτο: Νέο premium προϊόν από την Trikalinos
spot_img

Τα νέα Trikalinos φιλέτα σκουμπριού είναι μαριναρισμένα με φρέσκα μεσογειακά συστατικά και δεν περιέχουν συντηρητικά ή χημικά πρόσθετα, διατηρώντας τη φυσική νοστιμιά του ψαριού και τη θρεπτική του αξία.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Τρικαλινός, μια εταιρεία συνώνυμη της ποιότητας και της αυθεντικής γεύσης, επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων της με το νέο Trikalinos Μαρινάτο φιλέτο σκουμπρί. Πρόκειται για ένα νέο προϊόν που σχεδιάστηκε από το τμήμα R’n’D της εταιρείας για να ικανοποιήσει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων.

Τα νέα Trikalinos φιλέτα σκουμπριού είναι φτιαγμένα με αγάπη για την απλότητα και σεβασμό στις φυσικές πρώτες ύλες. Μαριναρισμένα με φρέσκα μεσογειακά συστατικά, δεν περιέχουν συντηρητικά ή χημικά πρόσθετα, διατηρώντας τη φυσική νοστιμιά του ψαριού και τη θρεπτική του αξία. Η ευελιξία των Φιλέτων Σκουμπριού τα καθιστά ιδανικά για κάθε περίσταση. Από ένα απλό σνακ δίπλα σε ένα ποτήρι ούζο, μέχρι τη βάση για δημιουργικές συνταγές όπως ζυμαρικά, σαλάτες ή γκουρμέ πιάτα, προσφέρουν άπειρες δυνατότητες. Χάρη στη φυσική υφή και την πλούσια γεύση τους, προσθέτουν αξία σε κάθε μαγειρική σύνθεση, ενώ παράλληλα προσφέρουν ευεργετικά θρεπτικά συστατικά. Η συσκευασία έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει τη διατήρηση της ποιότητας και της φρεσκάδας, ώστε το προϊόν να προσφέρεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία της για υψηλή ποιότητα και υπευθυνότητα, η Trikalinos συνεχίζει να εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιό της με προϊόντα που σέβονται τις διατροφικές ανάγκες και τις προσδοκίες του καταναλωτή.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η οικογένεια Τρικαλινός δραστηριοποιείται από το 1856 στην μεταποίηση και εμπορία του αυγοτάραχου. Με το πέρασμα των χρόνων, με αφοσίωση και μεράκι στην παραγωγή ενός άρτιου ποιοτικά και γευστικά προϊόντος, η εταιρία βελτιώνει συστηματικά την παραγωγική διαδικασία του αυγοτάραχου διατηρώντας αναλλοίωτα τα διατροφικά του χαρακτηριστικά. Το διατροφικό προφίλ του Αυγοτάραχου Trikalinos έχει αποτελέσει μελέτη περίπτωσης ερευνών Πανεπιστημίων και Επιστημονικών περιοδικών ανά τον κόσμο. Χάρη στην μοναδική ποιότητα και γεύση αλλά και τις σύγχρονες συσκευασίες τους, τα προϊόντα της εταιρίας έχουν διακριθεί σε όλο τον κόσμο και έχουν αποτελέσει έμπνευση για τη δημιουργία κορυφαίων πιάτων που φέρουν την υπογραφή καταξιωμένων σεφ. Σήμερα, τα προϊόντα της εταιρίας Τρικαλινός εξάγονται σε πάνω από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Και άλλος σπάνιος τύπος σαλμονέλας σε Ιταλική ρόκα

Νέα ειδοποίηση για σοβαρό κίνδυνο από ρόκα προέλευσης Ιταλίας.

Ετικέτες τροφίμων: Ευρωπαϊκή έκθεση διαπιστώνει απάτη και παραπλάνηση των καταναλωτών

Τα κενά στη νομοθεσία επιτρέπουν τη χρήση ισχυρισμών υγείας ακόμη και σε προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, ζάχαρη ή/και αλάτι.

Η ποικιλία πεπονιού που έχει προκαλέσει πάνω από 3.000 τροφικές δηλητηριάσεις

Από τους τέσσερις τύπους πεπονιών που έχουν συνδεθεί με τροφιμογενείς επιδημίες, τα πεπόνια cantaloupes ήταν τα πιο συχνά εμπλεκόμενα (67%) ως όχημα μετάδοσης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο