Κυριακή, 30 Μαρτίου, 2025
16.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνέντευξη του Αλέξανδρου Θεοδωρίδη ιδρυτή του ”boroume” στην Ελένη Τσαγκά

ΑρχικήΣυνεντεύξειςΣυνέντευξη του Αλέξανδρου Θεοδωρίδη ιδρυτή του ''boroume'' στην Ελένη Τσαγκά
spot_img
Με αφορμή την πρόσφατη έκθεση του ΟΗΕ για το Food Waste, σύμφωνα με την οποία κάθε χρόνο 1δις τόνοι τροφίμων καταλήγουν στα σκουπίδια, ο κ. Θεοδωρίδης ιδρυτής και διαχειριστής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ”boroume” μίλησε στο cibum.gr και την Ελένη Τσαγκά για την σπατάλη τροφίμων, για το πως το ”boroume” σώζει τα τρόφιμα, για τον εθελοντισμό, την ευαισθητοποίηση των Ελλήνων και την συμβολή επιχειρήσεων και πολιτών.
boroume logo

Μέσω του προγράμματος ” Εξοικονόμηση & Προσφορά Τροφίμων ” σώζουμε φαγητό καθημερινά από πολλές πηγές και το προσφέρουμε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που βοηθούν άτομα που αντιμετωπίζουν τροφική ανασφάλεια.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τι γίνεται με τα πατατάκια; Νέα ανάκληση δημοφιλούς μάρκας

Γιατί συμβαίνουν τόσες πολλές ανακλήσεις σε πατατάκια τους τελευταίους μήνες;

Νέα αποκάλυψη για το πιο δημοφιλές γλυκαντικό – Οδηγεί και σε αθηροσκλήρωση!

Το αμφιλεγόμενο γλυκαντικό εκτός από τις κατηγορίες για πρόκληση καρκίνου αντιμετωπίζεται και ως αιτία καρδιαγγειακής νόσου σύμφωνα με νέα μελέτη
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα