Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
12.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνέντευξη του Αλέξανδρου Θεοδωρίδη ιδρυτή του ”boroume” στην Ελένη Τσαγκά

ΑρχικήΣυνεντεύξειςΣυνέντευξη του Αλέξανδρου Θεοδωρίδη ιδρυτή του ''boroume'' στην Ελένη Τσαγκά
spot_img
Με αφορμή την πρόσφατη έκθεση του ΟΗΕ για το Food Waste, σύμφωνα με την οποία κάθε χρόνο 1δις τόνοι τροφίμων καταλήγουν στα σκουπίδια, ο κ. Θεοδωρίδης ιδρυτής και διαχειριστής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ”boroume” μίλησε στο cibum.gr και την Ελένη Τσαγκά για την σπατάλη τροφίμων, για το πως το ”boroume” σώζει τα τρόφιμα, για τον εθελοντισμό, την ευαισθητοποίηση των Ελλήνων και την συμβολή επιχειρήσεων και πολιτών.
boroume logo

Μέσω του προγράμματος ” Εξοικονόμηση & Προσφορά Τροφίμων ” σώζουμε φαγητό καθημερινά από πολλές πηγές και το προσφέρουμε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που βοηθούν άτομα που αντιμετωπίζουν τροφική ανασφάλεια.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο