Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
12.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο βραβευμένος chef Μίλτος Καρούμπας μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για την ελληνική γαστρονομία και την δουλειά του.

ΑρχικήΣυνεντεύξειςΟ βραβευμένος chef Μίλτος Καρούμπας μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για την ελληνική γαστρονομία και την δουλειά του.
spot_img
Ο πρέσβης Ελληνικής γαστρονομίας και πρώην πρόεδρος της λέσχης αρχιμαγείρων Ελλάδος, ο βραβευμένος chef, κ. Μίλτος Καρούμπας μίλησε στο cibum για τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω του παρατεταμένου lockdown οι επιχειρηματίες της εστίασης, τόνισε ότι για να επανέλθουν χρειάζεται δύναμη ψυχής ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας για να ξανακερδίσουν τον πελάτη. Επιπλέον εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι καλύτερο από το περσινό και ανέλυσε τη σημαντικότητα της σύνδεσης Ελληνικής γαστρονομίας και τουρισμού. Τέλος παρουσίασε τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία του point – hub.    

Μετά το lockdown για να επανέλθει η εστίαση χρειάζεται δύναμη ψυχής ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας για να ξανακερδίσουν τον πελάτη.

miltos karoubas close up
miltos karoubas business
miltos karoubas chefs pannel
miltos karoubas school
vote 4 miltos karoubas

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα