Ο πρέσβης Ελληνικής γαστρονομίας και πρώην πρόεδρος της λέσχης αρχιμαγείρων Ελλάδος, ο βραβευμένος chef, κ. Μίλτος Καρούμπας μίλησε στο cibum για τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω του παρατεταμένου lockdown οι επιχειρηματίες της εστίασης, τόνισε ότι για να επανέλθουν χρειάζεται δύναμη ψυχής ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας για να ξανακερδίσουν τον πελάτη. Επιπλέον εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι καλύτερο από το περσινό και ανέλυσε τη σημαντικότητα της σύνδεσης Ελληνικής γαστρονομίας και τουρισμού. Τέλος παρουσίασε τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία του point – hub.
Μετά το lockdown για να επανέλθει η εστίαση χρειάζεται δύναμη ψυχής ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας για να ξανακερδίσουν τον πελάτη.