Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο βραβευμένος chef Μίλτος Καρούμπας μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για την ελληνική γαστρονομία και την δουλειά του.

ΑρχικήΣυνεντεύξειςΟ βραβευμένος chef Μίλτος Καρούμπας μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για την ελληνική γαστρονομία και την δουλειά του.
spot_img
Ο πρέσβης Ελληνικής γαστρονομίας και πρώην πρόεδρος της λέσχης αρχιμαγείρων Ελλάδος, ο βραβευμένος chef, κ. Μίλτος Καρούμπας μίλησε στο cibum για τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω του παρατεταμένου lockdown οι επιχειρηματίες της εστίασης, τόνισε ότι για να επανέλθουν χρειάζεται δύναμη ψυχής ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας για να ξανακερδίσουν τον πελάτη. Επιπλέον εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι καλύτερο από το περσινό και ανέλυσε τη σημαντικότητα της σύνδεσης Ελληνικής γαστρονομίας και τουρισμού. Τέλος παρουσίασε τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία του point – hub.    

Μετά το lockdown για να επανέλθει η εστίαση χρειάζεται δύναμη ψυχής ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας για να ξανακερδίσουν τον πελάτη.

miltos karoubas close up
miltos karoubas business
miltos karoubas chefs pannel
miltos karoubas school
vote 4 miltos karoubas

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο