Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου, 2025
14.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Miniature Cooking: Μαγειρική μικρής… πολύ μικρής… “τοσοδούλας” κλίμακας!

ΑρχικήΟικιακάMiniature Cooking: Μαγειρική μικρής... πολύ μικρής... "τοσοδούλας" κλίμακας!
spot_img

Miniature cooking, είναι το hobby που μπαίνει πια και στην εστίαση. Τα βρώσιμα μικροσκοπικά τρόφιμα παρασκευάζονται από πραγματικές πρώτες ύλες και υλικά, μαγειρεμένα με μικροσκοπικά σκεύη όπως μικροσκοπικά γουόκ, τηγάνια και μαχαίρια. Σημειώστε πως τα τρόφιμα δεν επιτρέπεται να μαγειρεύονται σε οποιοδήποτε τύπο κεραμικής κουζίνας. Μικροσκοπικές σόμπες που τροφοδοτούνται με κεριά ή μικρά κομμάτια ξύλου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μαγειρέψουν το φαγητό. Απολαύστε το video.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

3+1 αλήθειες για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα

Τι γνωρίζουμε και τι όχι για τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα.

Δημοσιεύτηκε ο Κανονισμός της ΕΕ για την χρήση δισφαινόλης Α (BPA) σε υλικά επαφής με τρόφιμα – Οι νέες υποχρεώσεις συμμόρφωσης

Με την δημοσίευση του νέου Κανονισμού (ΕΕ) 2024/3190 τροποποιείται ο Κανονισμός (ΕΕ) 10/2011 και καταργείται ο Κανονισμός (ΕΕ) 2018/213
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο