Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Miniature Cooking: Μαγειρική μικρής… πολύ μικρής… “τοσοδούλας” κλίμακας!

ΑρχικήΟικιακάMiniature Cooking: Μαγειρική μικρής... πολύ μικρής... "τοσοδούλας" κλίμακας!
spot_img

Miniature cooking, είναι το hobby που μπαίνει πια και στην εστίαση. Τα βρώσιμα μικροσκοπικά τρόφιμα παρασκευάζονται από πραγματικές πρώτες ύλες και υλικά, μαγειρεμένα με μικροσκοπικά σκεύη όπως μικροσκοπικά γουόκ, τηγάνια και μαχαίρια. Σημειώστε πως τα τρόφιμα δεν επιτρέπεται να μαγειρεύονται σε οποιοδήποτε τύπο κεραμικής κουζίνας. Μικροσκοπικές σόμπες που τροφοδοτούνται με κεριά ή μικρά κομμάτια ξύλου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μαγειρέψουν το φαγητό. Απολαύστε το video.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα