Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
11.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τρία ελληνικά προϊόντα μεταξύ των μεγάλων νικητών στα Great Taste Awards 2021

ΑρχικήΝέαΤρία ελληνικά προϊόντα μεταξύ των μεγάλων νικητών στα Great Taste Awards 2021
spot_img

Για άλλη μια χρονιά τα Great Taste Awards ξεχώρισαν τα καλύτερα φαγητά και ποτά από κάθε γωνιά του πλανήτη με 5.383 προϊόντα τροφίμων και ποτών να περιλαμβάνονται στη φετινή λίστα με τους νικητές του Great Taste 1, 2 και 3 αστέρων, που ανακοινώθηκε την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα το food and drink technology μεταξύ των νικητών είναι η ελληνική εταιρεία “Citrus Άρωμα Μνήμης” για τα ακόλουθα τρία προϊόντα της που παρασκευάζονται στον Ταύρο της Αττικής:

  • Άλειμμα Χιώτικου Μανταρινιού: Τρία χρυσά αστέρια για “ένα πραγματικά αξέχαστο προϊόν που ήταν εξαιρετικά ισορροπημένο και μια παρατεταμένη απόλαυση”
  • Μαρμελάδα Χιώτικου Μανταρινιού: Δύο χρυσά αστέρια για μια μαρμελάδα “πλούσια και ζουμερή με έντονα αρωματική γεύση μανταρινιού”, η οποία είχε βραβευτεί και πάλι στο παρελθόν
  • Γλυκό Τεσσάρων Εσπεριδοειδών: “Ένα νόστιμο γλυκό από φλούδες (από πορτοκάλι, λεμόνι, γκρέιπφρουτ και νεράντζι) η καθεμία με την ξεχωριστή γεύση της ακόμα ανέπαφη πίσω από το σιρόπι και με μια ευχάριστη πλούσια υφή”

Τα Great Taste Awards είναι τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα βραβεία τροφίμων και ποτών στον πλανήτη, τα οποία κρίνονται βάσει ίσων όρων ανταγωνισμού, ανάλογα με την υφή, την εμφάνιση, τη σύνθεση και φυσικά τη γεύση τους και όχι βάσει branding ή συσκευασίας.

Το ρόλο των κριτών αναλαμβάνουν μεταξύ άλλων κριτικοί τροφίμων, σεφ, εστιάτορες, αγοραστές λιανικής, μάγειρες, παραγωγοί και πλήθος συγγραφέων τροφίμων, δημοσιογράφων και influencers σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φέτος, συνολικά 355 κριτές δοκίμασαν και έκριναν με αυστηρότητα τις 14.113 συμμετοχές από 108 χώρες, κάνοντας, παράλληλα, λεπτομερή γραπτά σχόλια για τον παραγωγό.

Δείτε επίσης:

Όταν ο Ρούσβελτ κήρυξε πόλεμο στις μπανανόφλουδες! Ο τρόμος της μπανάνας στις αρχές του 20ου αιώνα στη Νέα Υόρκη

Decaf: Πόση καφεΐνη έχει ο Ντεκαφεϊνέ;

Food label: Οι 13 πιο παραπλανητικές ετικέτες τροφίμων Τα «μυστικά» της σωστής ανάγνωσης

Γιατί το ψωμί με προζύμι δεν μουχλιάζει;

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο